Пильчук Єсенія

Як завжди смачно пахнути

Як завжди смачно пахнути

Я хочу почати з гігієни та поговорити на цю тему. Тому що це дуже важливо і сама я про це дізналася не так давно, про всі трюки.

1 етап: Скрабування (1-2 рази на тиждень)

Один із найважливіших етапів - скрабування. Рекомендую використовувати скраб для тіла 1-2 рази на тиждень (тільки цукровий або сольовий). Це допомагає позбутися бруду, що накопичується за тиждень, та відмерлих клітин шкіри.

Кавові та інші агресивні скраби, краще використовувати не більше 1-2 разів в місяць.

2 етап: Антибактеріальне мило

Другим кроком буде використання антибактеріального мила. Важливо вбити всі бактерії, особливо в тих місцях, де звичайні гелі для душу можуть бути неефективними.

3 етап: Миття тіла з гумовою мочалкою

Тепер приступимо до миття тіла з гелем за допомогою гумової мочалки. Це не лише більш гігієнічно, а й допомагає уникнути збирання бактерій, оскільки вона менше вбирає вологу.

4 етап: Зволоження

Після миття важливо зволожити шкіру, особливо якщо ви живете в сухому кліматі. Використовуйте будь-який зволожуючий лосьйон для тіла на верхній та нижній частині тіла.

5 етап: Використання масла

Не забувайте про масло! Це зробить вашу шкіру такою м'якою, як у немовляти. Спробуйте особливо звертати увагу на сухі ділянки, такі як лікті, коліна та інші сухі області.

6 етап: Парфум або міст

І на завершення, не забувайте про парфум або міст на феромонні зони. Це допоможе зберегти аромат і підсилити всі ці приємні відчуття. Триматися все буде набагато довше, завдяки завершеному процесу зволоження шкіри.

Скрабування

У скрабі для мене важливий запах і самі частинки, що скрабують. Я використовую зараз лише цукрові та іноді сольові скраби. Мій фаворит - скраб MAREVE. Він має ну дуже приємний запах та гарно скрабує шкіру, а ще круте упакування також грає не останню роль)

Тут є багато крутих варіантів, проте я звертаю увагу на натуральний склад. Зазвичай, мило дуже сушить шкіру, тому я раджу вибирати той продукт, де в складі буде багато зволожуючих та живлячих компонентів. Мені сподобалось мило Flora Secret, воно натуральне та гарно очищує шкіру.

На на цьому етапі особливо довго затримуватися не буду, кожен використовує те, що йому подобається і вибір просто величееезний. Зараз у мене le petit marseillais з персиком) Запах приємний та свою функцію виконує добре

Для зволоження я використовую баттер та лосьйон. Вони обидва мають крутий запах та дають гарне зволоження. Баттер від UTerra Native, а лосьйон - MAREVE)

Зараз я використовую дитяче масло від Johnson’s® Baby, гарно зволожує та дає ту саму м'якість шкіри, якої іноді так не вистачає. Головне, не з'являються висипання, як це було від інших, та швидко вбирається

Ну і на завершення, міст для тіла, який буде закріплювати всі етапи та надасть дуже крутий аромат