ksnklb

Матова помада GlamBee 🩷

Матова помада GlamBee 🩷

А якщо ви раптом подумали, що я показала вже всі свої GlamBee-шні раритети, то ще ні 😄. Можете посміятися з цього відтінку)) Так, він виглядає на фото не погано, але в житті це відтінок, ніби я збиралась на дискотеку у 2012 і нарешті вийшла з дому. Надто мертвенно-рожевий. Чому я обрала саме його? Бо у той час я думала, що це буде рожевий нюд, але не врахувала, що матова текстура буде давати свої спецефекти.

У цієї помади вже закінчився термін, тому аплікатор має поганий вигляд, раніше він був акуратніший. Але досі залишився дуже приємний солодкий запах цукерок. І до-речі, думаю ця помада є у трохи покращеному дизайні досі у продажі, але такий відтінок не беріть 😄.

Це рідка помада, яку зручно наносити аплікатором, на губах вона швидко сохне і набуває легкої матовості, трішки присихаючи на губах, через що може сушити. Помада липка і їй за це мінус. На губах виглядає посередньо, але темніші відтінки, думаю, будуть краще лежати. По стійкості, то можна випити чай, трохи сліди залишаться на чашці, але і на губах все ще буде відтінок. А от серйозніша їжа підітре помаду і це буде дивне місиво на губах та їжі.

Після довгого носіння також вигляд на губах буде дивний, сильніше підкреслить тріщинки на губах і будуть грудочки у куточках губ.

У певний період вона мені подобалась, але мінуси у носінні є. Ну і звісно, відтінок це щось 😄. При можливості хочу тепер спробувати нову версію у темнішому відтінку. Сподіваюсь, що виробник звернув увагу на помилки та покращив формулу.

Матова помада GlamBee 🩷
Матова помада GlamBee 🩷
Матова помада GlamBee 🩷

Оскільки це мало бути в looks, який я не змогла опублікувати, то додаю губосвотч тут.