#happybirthdaymakeupclub
Найщиріші вітання особливому Клубу! Люблю безмежно!❤
Любий MAKEUP Club! Цього місяця тобі виповнюється РІК. Це був рік становлення – від перших невпевнених кроків, змін, нововведень, коректив та вдосконалень, до неймовірної популярності та безмежної любові її учасниць до тебе, адже ти став невід’ємною частинкою життя кожної із нас! І я неймовірно пишаюся тим, що входжу в цей елітний, красивий, цікавий, емоційно наповнений косметичний клуб!
… Вперше я дізналась про MAKEUP Club восени 2022 року, якщо не помиляюсь, мені на електронну пошту прийшло повідомлення від Мейкапу про заснування клубу. Але цей час припав на дуже непростий для мене життєвий період, тому приєднуватись до нього я не спішила – на написання дописів не було ні моральних, ні фізичних сил, хоч я ще той любитель пописати відгуки) Але цікавість взяла верх і я періодично стала заходити на форум і читати дописи дівчат. І так по-трошки, дивлячись на ці неймовірні макіяжі, читаючи про новинки косметики, догляд, косметичні покупочки дівчат, я зловила себе на думці, що я знов починаю цікавитись косметикою, мені хотілось то нової помади, то крему, то парфумів… Тому я з впевненістю можу сказати, що MAKEUP Club став для мене одним із тих рятівних кіл, які допомогли мені більш-менш повернутися до життя, знову відчути його радість та повернути себе!
А в січні 2023 року я таки зареєструвалася і опублікувала свій перший допис. Хоч я і мала досвід написання відгуків на іншій платформі, але спочатку в мене був деякий страх – не було впевненості, чи зможу писати справді якісні дописи, створювати красиві фото, як мене сприймуть учасниці клубу… Але чим довше я тут знаходилася, тим швидше відпадали всі сумніви та невпевненість, адже такої підтримки, стільки добрих слів, такої доброзичливої та щирої атмосфери я не зустрічала більше ні на одному форумі!
Тож, чим для мене став за цей рік MAKEUP Club?
💗Він став невід’ємною частинкою мого життя! Моєю віддушиною, місцем, де я відпочиваю душею, відволікаюся від проблем, спілкуюся, дізнаюся про новинки косметики, догляд, де можу поділитись власним досвідом та почерпнути досвід дівчат з тих чи інших питань; де сміюсь і плачу з кожною із учасниць клубу (так-так, були й сльози, читаючи деякі конкурсні дописи…)
💗Завдяки клубу я познайомилася з неймовірними дівчатами! Надзвичайно талановитими, розумними, добрими та щирими, справжніми красунями! Дівчатка, хоч я нікого з вас не знаю в реальному житті, але знайте – ви чудові і я вас всіх безмежно люблю! Цінуйте й бережіть себе!
💗А ще, завдяки клубу, я повністю змінила свій підхід до догляду за шкірою обличчя! Я й раніше, наче, непогано розбиралася в складниках, намагалася обирати тільки функціональну косметику, але точно не так прискіпливо як тепер!) І бачу дуже хороші результати!
💗А нарахування за дописи, тестування та періодичні подаруночки – стали приємним бонусом та стимулом писати ще частіше та ще якісніше!
💗MAKEUP Club – це не просто форум про косметику та догляд! Ні, це щось значно більше! Це місце нашої сили, дружби, неймовірної підтримки та позитивного емоційного заряду!
Чи хотіла б я щось змінити у MAKEUP Club? Ні, з впевненістю можу сказати, що ні! Можливо, щось добавити – так, але не змінити… Але про це не сьогодні і не в цьому вітальному дописі)
Тож, любий MAKEUP Club, цього місяця – всі вітання тільки тобі! Процвітай, розширюйся, креатив, надихайся та надихай! Не втрачай свою особливу атмосферу та емоційне наповнення! І не забувай частіше радувати нас новими цікавими конкурсами, розіграшами та подаруночками, адже ми, учасниці клубу – твоє ❤!
Коментарі (0)