Сорока Каріна

Огляд на багаторазові ватні диски MAKEUP

Огляд на багаторазові ватні диски MAKEUP

Вітаю! 4 місяці назад я замовила багаторазові ватні диски власного бренду MAKEUP та хочу поділитись враженнями за цей час використання.

Не розписуючи купу води, одразу перейду до плюсів і мінусів, щоб можна було легко зробити висновок. Основна інформація: набір спонжів складається з 10 штук та має мішечок для прання, вони різного кольору, зроблені з 100% бавовни, розмір 10*10 см.

Я прикріплю фото того як вони виглядають до використання , абсолютно нові.

І одразу до плюсів:

  • 10 штук

Це досить велика кількість і, навіть при щоденному використанні, вони не встигають закінчитись , тобто це повноцінна заміна і не потрібно турбуватись, що у потрібний момент треба буде бігти за ватними дисками.

  • Ефективність

Свою функцію вони виконують, тут більше залежить все від того чим саме будуть промочені диски , ніж від них самих

  • Екологічніть

Одного такого набору може вистачити надовго, що є безумовним плюсом в користь екології

  • Ціна

Всього 119 грн, що порівнюючи зі звичайними ватрими дисками, досить швидко себе окупає.

Огляд на багаторазові ватні диски MAKEUP

Мінуси:

  • Якість

Подекуди неохайні шви та утворення катишок після прання

  • Мішечок

Так, це добре, що його поклали, бо без цого використання спонжики просто забиваються в резинку пральної машинки і лежать там, але сам мішечок не тримає завʼязку взагалі. Кожного разу після прання мінімум один диск тікав з мішечка, навіть якщо він завʼязаний на вузол

  • Розмір

Я не знаю хто подумав, що 10 сантиметрів це ідеальний розмір, але вони дійсно великі і зазвичай для зняття повсякденного макіяжу чи маски це забагато і не дуже зручно

  • Вигляд після прання

Найбільший мінус це те, що вони не відпераються від плям стійкої косметики, куди входить помада, туш і тд. Тобто вде після першого використання вони втрачають свій вигляд. На фото можна побачити диски, які вже кілька разів були в пранні і останній раз з використанням плямовивідника. Це дуже псує їх зовнішній вигляд, але на дію ніяк не впливає.

Отже, справа ваша чи потрібно воно вам, кажу одразу, що вони втратять свій вигляд вже після першого використання, але все ще лишаться економнішою та екологічнішою заміною звичайним ватним дискам. За такі гроші, можна брати, якщо в є таке бажання, але не розраховувати потім на гарні фото процессу демакіяжу.

6/10