"М'яке лезо" для м'яких п'яток 🐾
Відгук про Гель-кератолітик для локального застосування "М'яке лезо"
Довго не могла зробити цей допис, бо сфотографувати п'яти той ще квест, принаймні для мене 😄.
Отже, думаю, усім знайомі проблеми з мозолями чи натоптишами. Особисто я знайома з обома проблемами, і якщо мозолі це ще щось звичне, то натоптиші це просто жах. Цей біль при ходінні не зрівняти ні з чим, особливо коли потрібно багато ходити. Якимось чудом мені вдалось колись побороти цю проблему, але це було довго і болюче. І якби я тоді знала, що існують спеціальні засоби для відлущення, а не лише терка для ніг, то цей процес був би на набагато швидшим. Зараз у мене немає такої проблеми, але зимове взуття важке і часто воно впливає на п'ятки, стопи, можуть знову таки з'являтись мозолі чи маленькі натоптиші.
Тому такий засіб мати вдома для потреб, як позбутись мозолів чи просто очистити загрубілу шкіру на ногах, думаю, що потрібен.
Мій вибір одразу впав на Shelly, тому що реально довіряю цьому українському бренду, їхній догляд дуже хороший.
Гель йде в білій пляшечці, на ній у стилі бренду є основні надписи, а з іншого боку можна побачити інформацію про засіб українською та англійською мовами.
Дозатор у форматі такої собі пипетки, не знаю як правильно його назвати, але є його фото. Гель виливається краплями, тому досить зручно.
Кришечка закручується дуже щільно.
Гель має рідку консистенцію, але трохи в'язку, оскільки потрібно наносити спочатку на серветку, а потім прикладати до шкіри, це особливо ролі не гратиме. Декілька крапель достатньо для локального застосування.
Колір прозорий, запах хімічний, але то якщо принюхуватись.
Результати застосування
Ооох, сорі за таку естетику, але зробити ці фото мені було не легко.
Швидко нагадаю як застосовувати.
1. Нанести гель на серветку.
2. Прикласти до проблемної зони і почекати 5 -10 хвилин.
3. Почистити це все теркою для ніжок.
4. Змити добре водою.
5. Нанести крем.
По фото можна побачити, що п'яти стали чистіші та м'якші на вигляд. Тріщинок як і не було, але тримала менше, ніж 5 хвилин, оскільки особливо проблемних ділянок не було.
По відчуттях можу сказати, що гель дійсно добре обробляє пошкоджену шкіру, а вже терка це все знімає і шкіра на ніжках знову стає м'якою. Але якщо є натоптиші та мозолі, то потрібно все потримати за інструкцією, і повторювати процедуру раз-два в тиждень, але не частіше, оскільки в складі є луг.
Під час використання ще було печіння, подразнення, алергічних реакцій. Взагалі не відчувала, що щось нанесено.
А теркою навіть не довелось довго терти, достатньо чуть-чуть, бо шкіра швидко стає достатньо розм'яклою.
І мені, і моїй мамі дуже сподобався такий засіб, його дія досить швидка та помітна.
Склад:
У складі є лужний компонент та відлущувальний, а ще вище йде гліцерин, тому відлущення буде м'яке.
Aqua – вода.
Glycerin – гліцерин, зволожувач.
Propylene Glycol – пропіленгліколь утримує вологу на шкірі, має емульгуючі властивості, фіксує аромати, може застосовуватися як розчинник.
Acrylates Copolymer – антистатичні властивості, використовуються як гранули для механічного відлущування ороговілих частинок епідермісу.
Potassium Hydroxide – сильний луг, дозволений в обмежених концентраціях.
Perfume – ароматизатор.
Коментарі (0)