Вона була у гонитві за GlamBee у 110 відтінку 🤎, але…
...але знайшла гелеві олівці, обравши 204 відтінок. Правильно, а хто я така, щоб виходити з магазину з пустими руками, не знайшовши бажаного?😅
Так-так, дівчатка. Скільки б я не шукала той 110 відтінок у дереві, максимум, що я знаходила - це тестер 😁 Відтінок прям запав мені у душу.
Хтось казав, що можна взяти на заміну 111 відтінок, але я не згідна з такою думкою. Як на мене, 111 відтінок набагато світліший і тепліший. Мені зовсім не сподобався (розписану руку свотчами прикріпляю😂)
Отож перепробувавши декілька відтінків олівців Глембі як у дереві, так і гелеві, я зупинилася на відтінку. Попередньо вибір стояв між 204 та 206, однак останній здався мені з відвертим підтоном по типу "бургундій", тому і не взяла його.
Як виглядає сам олівець? Чи захищений? 🔒
Сам олівець виглядає у стандартному дизайні для бренду: по довжині дерево рожевого відтінку з синім написом "lip liner satin", на кінчику олівця вказаний номер відтінку та його приблизне зображення.
На відміну від олівців Г лембі для губ у дереві, у гелевих олівців звичайний ковпачок, не у форматі точилки.
Олівець був захищений прозорою слюдою, що дає гарантію, що олівцем до вас ніхто не користувався :)
Точиться олівець без проблем будь-якою точилкою 🙃
А опиши відтінок😏
Для мене це дещо складно, але я постараюся :)
На руці відтінок виглядає доволі насиченим, теплим і темним коричневим. Значного рудого чи іншого відтінку у ньому я не помітила при затесті у магазині... однак я не врахувала момент, що трішки нашарувала олівець🥲
На губах і вдома на руці він виглядає як досить теплий коричневий відтінок. Додаю фото при денному та при штучному освітленні.
При денному освітленні олівець - звичайний коричневий з незначним теплим підтоном.
Зауважу, що при штучному освітленні олівець виглядає ще більш теплим, гарячим, я б навіть сказала цегляного відтінку, або ж рудо-цегляного.
Такий собі осінній теплий коричневий 🍂🤎
Трішки про текстуру та зручність нанесення 🫰🏻
Олівець дуже м'який, має приємну гелеву текстуру. Не ламається, не кришиться і не комочиться навіть при нашаруванні. Сковзить по губах, наче по маслу. У нанесенні цей олівець мені сподобався набагато більше, ніж улюблений мною уже котрий рік гелевий олівець Lamel (використовую 407, 405 та 410 відтінки)
Відчуття та вигляд на губах👄
На губах олівець відчувається ну дууууууже комфортно. Він абсолютно не сушить губки, навіть якщо заповнювати їх повністю, а не лише на контур.
Ним можна гарно додати собі парочку міліметрів у разі потреби, і він гарно впишиться, залишаючись зовсім непомітним.
Виглядом олівця на губах не можу сказати, що на 100% задоволена. Це однозначно відтінок не для всіх. Думаю підійде красуням з теплим кольоротипом зовнішності. У мене світлі очі, відносно світле (на сонці пшеничного відтінку) волосся, тому такий олівець мені підійшов, я вважаю.
На губах він виглядає світлішим, ніж на свотчі. Не скажу, що цей олівець буде моїм улюбленим на кожен день, але інколи за настроєм буду його використовувати. Наприклад, у день нанесення і цих фото була чудова сонячна, по-осінньому тепла погода і відповідний настрій. Я зробила макіяж губ за допомогою цього олівця та тінту також від Глембі, а також одягнула кофтинку підходящого кольору. Тому загалом образом залишилася задоволена
Отож, яким був мій образ у той день? 🤎
Можна сказати, що у мене був "Total Brown Mood" 😁
Як описала вище, я зробила контур і затемнила кутики гелевим олівцем Глембі у відтінку 204, центр заповнивши тінтом та розтушувавши продукти у єдине ціле.
Крім того, цим же олівцем я навела невеличкі стрілочки на очах. Оххх, на очах цей відтінок здався мені ледь не відверто рудим, наче такий світлий-світлий... Але вирішила залишити як є.
Завершивши весь макіяж, одягнувши відповідного кольору кофтинку, я таки зрозуміла, що у загальному образ мені подобається і пішла на прогулянку насолоджуватися одним із останніх теплих сонячних осінніх вечорів 🥰 🍂
Коментарі (0)