Ta_nyaaaaaaa

Вона була у гонитві за GlamBee у 110 відтінку 🤎, але…

Так-так, дівчатка. Скільки б я не шукала той 110 відтінок у дереві, максимум, що я знаходила - це тестер 😁 Відтінок прям запав мені у душу.

Хтось казав, що можна взяти на заміну 111 відтінок, але я не згідна з такою думкою. Як на мене, 111 відтінок набагато світліший і тепліший. Мені зовсім не сподобався (розписану руку свотчами прикріпляю😂)

Отож перепробувавши декілька відтінків олівців Глембі як у дереві, так і гелеві, я зупинилася на відтінку. Попередньо вибір стояв між 204 та 206, однак останній здався мені з відвертим підтоном по типу "бургундій", тому і не взяла його.

Сам олівець виглядає у стандартному дизайні для бренду: по довжині дерево рожевого відтінку з синім написом "lip liner satin", на кінчику олівця вказаний номер відтінку та його приблизне зображення.

На відміну від олівців Глембі для губ у дереві, у гелевих олівців звичайний ковпачок, не у форматі точилки.

Олівець був захищений прозорою слюдою, що дає гарантію, що олівцем до вас ніхто не користувався :)

Точиться олівець без проблем будь-якою точилкою 🙃

Для мене це дещо складно, але я постараюся :)

На руці відтінок виглядає доволі насиченим, теплим і темним коричневим. Значного рудого чи іншого відтінку у ньому я не помітила при затесті у магазині... однак я не врахувала момент, що трішки нашарувала олівець🥲

На губах і вдома на руці він виглядає як досить теплий коричневий відтінок. Додаю фото при денному та при штучному освітленні.

При денному освітленні олівець - звичайний коричневий з незначним теплим підтоном.

Зауважу, що при штучному освітленні олівець виглядає ще більш теплим, гарячим, я б навіть сказала цегляного відтінку, або ж рудо-цегляного.

Такий собі осінній теплий коричневий 🍂🤎

Олівець дуже м'який, має приємну гелеву текстуру. Не ламається, не кришиться і не комочиться навіть при нашаруванні. Сковзить по губах, наче по маслу. У нанесенні цей олівець мені сподобався набагато більше, ніж улюблений мною уже котрий рік гелевий олівець Lamel (використовую 407, 405 та 410 відтінки)

На губах олівець відчувається ну дууууууже комфортно. Він абсолютно не сушить губки, навіть якщо заповнювати їх повністю, а не лише на контур.

Ним можна гарно додати собі парочку міліметрів у разі потреби, і він гарно впишиться, залишаючись зовсім непомітним.

Виглядом олівця на губах не можу сказати, що на 100% задоволена. Це однозначно відтінок не для всіх. Думаю підійде красуням з теплим кольоротипом зовнішності. У мене світлі очі, відносно світле (на сонці пшеничного відтінку) волосся, тому такий олівець мені підійшов, я вважаю.

На губах він виглядає світлішим, ніж на свотчі. Не скажу, що цей олівець буде моїм улюбленим на кожен день, але інколи за настроєм буду його використовувати. Наприклад, у день нанесення і цих фото була чудова сонячна, по-осінньому тепла погода і відповідний настрій. Я зробила макіяж губ за допомогою цього олівця та тінту також від Глембі, а також одягнула кофтинку підходящого кольору. Тому загалом образом залишилася задоволена

Можна сказати, що у мене був "Total Brown Mood" 😁

Як описала вище, я зробила контур і затемнила кутики гелевим олівцем Глембі у відтінку 204, центр заповнивши тінтом та розтушувавши продукти у єдине ціле.

Крім того, цим же олівцем я навела невеличкі стрілочки на очах. Оххх, на очах цей відтінок здався мені ледь не відверто рудим, наче такий світлий-світлий... Але вирішила залишити як є.

Завершивши весь макіяж, одягнувши відповідного кольору кофтинку, я таки зрозуміла, що у загальному образ мені подобається і пішла на прогулянку насолоджуватися одним із останніх теплих сонячних осінніх вечорів 🥰 🍂