MAXIMOVA🌷

Мій стандартний макіяж за замовчуванням👌

Мій стандартний макіяж за замовчуванням👌

Коли не в настрої видумувати щось особливе, а просто хочеться швиденько оформити гарно обличчя у мене спрацьовує стандартний макіяжний алгоритм:

  • тон
  • пудра
  • мінімальна корекція
  • стрілки
  • вії
  • брови
  • губи

Пунктів ніби багато але це все робиться дуже швидко. Головне мати зручну підводку😅

Мій стандартний макіяж за замовчуванням👌
Мій стандартний макіяж за замовчуванням👌

Поетапно звичайно спочатку нанесла тональний і пудру, це я не фотографувала. Використовую зараз улюблений тон у відтінку 402 від Lamel Smart skin він має природній фініш, не пересушує і гарно виглядає на шкірі, пудра - Patricia Ledo серія Мagnеtique тон 2 відгук на неї тут https://club.makeup.com.ua/post/18730/

Стрілки. Малюю підводкою GlamBee Little & Precise, колір коричневий 02🤎 тут про неї детальніше https://club.makeup.com.ua/post/22135/ Нею неймовірно легко малювати стрілочки завдяки маленькому пензлику. Тому дуже люблю її використовувати на щодень, бо не буде лишніх заморочок та проблем. Тримається вона досить непогано.

Туш у мене хітяра цього сезону! Я її амбасадор😂 це бюджетна туш-панчохи GlamBee Love to Love Sentimen Black. Тут я показую, як круто вона змивається https://club.makeup.com.ua/post/16732/ Обожнюю її використовувати на кожен день, тому що це очікувано хороший результат, вона не осипається, а головне дуже зручна в нанесенні. Профарбовує гарно вії і при цьому я не заляпую повіку. Тому не приходиться щось там підтирати.

Перший: промальовую потрібні місця мікро олівцем Lamel номер 403. Колір більше підійде світллволосим дівчатам, а також русявим. Зазвичай використовую помадку Malva. Але коли хочу швидко все зробити - рука тягнеться до цього олівця. Ним надзвичайно зручно заповнювати бровки.

Другий етап фіксація. Тут знову бренд Lamel. Гель має середню фіксацію і зручну маленьку щіточку. Так як я використовую його поверх олівця він помутнів, але мене це не бентежить😅Коли його використаю не буду повторювати покупку, бо люблю сильну фіксацію.

Наношу гелевий олівець Lamel 405 на всі губі і одразу на верх промальовую контур зтушовцючи трохи до центру темніший колір від Glam bee 110.

Ось і все😊 Так довго писала допис, а загалом такий макіяж у мене займає 10-15 хвилин максимум!