Mila__Mi

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub
#happybirthdaymakeupclub

*Поки, маленька сім'я , адже з кожним днем наше ком'юніті стає все більше і більше, одже наша сім'я потрошку зростає 👩🏼‍🤝‍👩🏻👫👨🏽‍🤝‍👨🏻

✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻✍🏻

З чого почалося моє введення блогу на Makeup Club? А все почалося з того, що мені в травні місяці прийшло повідомлення на пошту (від Мейкапу), про те, що є такий клуб де можна писати свої відгуки про декоративну косметику, догляд і т.і. Пам'ятаю як в мене засвітилися очі і як мені хотілося розповісти щось про свої баночки 😍 Але окрім бажання були і сумніви почати вести тут блог, по двох причинах: 1.Через нашу реальність, бо коли ти живеш у прифронтовому місті і просто не знаєш, що буде далі і не хочеш починати щось нове 🙁 2. І друга причина, це те, що ти попросту не знаєш чи приймуть тебе в цій спільноті, чи ні, адже вона існує вже більше ніж пів року і мабуть всі вже роззнайомилися і ти будеш як то кажуть "третій зайвий". Або знову ж таки - хейт, конфлікти ... Настрій і так був таким собі, хотілося простого спокою ...

Сумніви та коливання в мене були аж 2 місяці, поки я врешті решт не вирішила спробувати написати та викласти свій перший допис. І просто уявіть як мені було приємно і тепло на душі, коли я побачила перші лайки (згодом і коментарі) на своїх дописах 🥺 Я досі згадую ті свої емоції і дуже сильно ДЯКУЮ кожній красуні, яка мене підтримала тоді з мого самого першого допису і з якими за ці місяці ми стали ближче, для мене це і справді дуже важливо 💗

Бо тут про відкритість та щирість, адже завдяки конкурсам клубу ми почали розкриватися, говорити не тільки про косметику та догляд, а ще й дійсно про важливі речі, а саме про ті, що стосуються нашого здоров'я. Про наші щирі почуття та емоції, які йдуть з середини. Про щирість одна до одної 🥺
Про підтримку, бо виставляючи фото своєї шкіри з недоліками (типу акне та інше), тут можна отримати колосальну підтримку, а не хейт, який можна зустріти в інших соц. мережах.
Про довіру та чесність, адже заглянувши сюди, тут можна знайти по-справжньому чесні відгуки від реальних людей, на ті, чи інші засоби, або декоративну косметику. А не розкручену рекламу від блогерів на те чи інше, не працююче та незрозуміле 🤪

❕Тут про користь та нові відкриття: в цій спільноті можна знайти таку кількість корисних порад від дівчат, про будь-що, що здається ти прочитав цілу енциклопедію 📖😁 І також тут можна відкрити нові для себе класні та дієві косметичні/доглядові та т.і знахідки про які ти раніше навіть не чув.

І загалом цей Club - це про натхнення та творчість, адже тут збирається стільки талановитих, творчих людей з інколи божевільними (в хорошому сенсі) ідеями 💡що ти надихаєшся писати ще кращі дописи ✍🏻, робити ще краще фото/відео 📷🤳🏻, навчитися робити самій такі ж класні мейки які я бачу тут у своїй стрічці, мейки створені вами 🤩
Творчі конкурси, завдяки яким ти наче поринаєш в усю цю атмосферу і тим самим радуєш свою маленьку дівчинку всередині себе 😌🌸

MAKEUP Club - це про любов до себе та повагу одна до одної. І все, що я вище перечислила, можна отримати в цьому клубі 🙌🏻

Хочу щиро привітати з першою річницею засновників Makeup Club і всю команду працюючу над цим сайтом кожного дня, докладаючи усіх своїх зусиль, аби створити для нас по-справжньому зручне у використанні, затишне, та корисне ком'юніті. В якому ми можемо ділитися своїми думками не тільки про декоративну та доглядову косметику, а ще й провести час у задоволення, та знайти близьких до душі людей з інших міст нашої прекрасної країни 💙💛, об'єднавши нас і бути ближче один до одного в цей нелегкий для нашої країни час 💗

Happy Birthday 🎂 MAKEUP CLUB 🥳🍾 Бажаю тобі, моє любе ком'юніті ще більше таких красивих, творчих та талановитих дівчат 💐 Бажаю засновникам та усій команді ще більше геніальних ідей💡та їх реалізацій для роботи над цим прекрасним клубом 🥰
Бажаю вам мої любі дівчата натхнення, миру та більше посмішок на обличчі 🤗😘 З любов'ю ваша Мі 💗

Не знаю на скільки креативним вийшло фото та відео, але я дуже старалася від щирого серця 😌❤️ Процесс його створення захопив мене аж на пів дня 🤭А в кінці всі мої домашні дочекалися поки я врешті решт зроблю ті свої фотографії, щоб нарешті поїсти солоденького 😋😁 І ми сіли родиною відмітити першу річницю Makeup Club і мої три місяці перебування в цій спільноті.

*І деяка косметика вкінці все ж таки постраждала 😅 І моя мама ще не бачила, що я витратила весь скотч, що був вдома 🤪😄