Hanna Domashenko

#happybirthdaymakeupclub

#happybirthdaymakeupclub

З Днем Народження, MAKEUP Club! Тобі "пощастило" народитися у важкі часи, але важкі часи народжують сильні проєкти та їх сильну менедмент-тім!💖

Дякую клубу за цей чудовий рік нових знайомств та друзів, крутючих подарунків та боксиків, цікавих конкурсів, шалено-драйвових тестувань та неймовірних емоцій від того, що хоч на хвилиночку можна відчути себе супер-блогером!

У моїй голові цей креативний простір пов'язує невидимими ниточками десятки авторів з різних міст та навіть країн! У ці нелегкі часи клуб став для мене віддушиною, аби переключитися та проявити свою творчу енергію. Мабуть, це одна з тих небагатьох ниточок, що продовжує тримати й без того крихку психіку в сьогоднішніх реаліях на плаву!

#happybirthdaymakeupclub

Тут просто очі розбігаються від колориту цікавих дівчат та хлопців, які дуже мотивують створювати якісний контент та писати цікаві дописи! Більше того, іноді відчуття, що ми всі давно знайомі дуже заносить і здається, що навіть знайшов собі нових друзів! Я кожного дня відкриваю ноутбук, перевіряючи статистику, але часом так до неї і не доходжу, бо залипаю на новенькі дописи!

Мені іноді здається, що всі мої рідні та навіть мій кіт в курсі всіх свіжих новин спільноти, бо у них вуха тріщать від моїх розповідей))))

Я дуже мрію про найсолодше в світі слово "Перемога" та як ми зустрінемося зі всім авторами клубу та групою тих, хто приклав руку до створення цього шикарного простору офлайн, щоб нарешті познайомитися особисто та випити келих ігристого!

З Днем Народження, MAKEUP Club! Всі найкращі слова тобі! Ловіть мої щирі обійми! Також вітаю всіх активних учасників клубу! Дівчатка та хлопчики спільноти, ви найкращі!💖