Аромадифузор для дому
Rebellion здивував 😇
Коли я купую аромчики для дому, я завжли граю в рулетку. Читаю опис і пробую уявити... уявити, що ж принесе мені курʼєр на дім :)
Дуже давно, я невдало отримата аромат від сістерс, і після цього, я звісно, чекаю пакунок з схрещеними пальцями :) Сістерс я більше не беру. І навіть не тому, що іх одіозна репутація вже півтора роки муляє перед очима. Ні. Я більше нервуюсь від іх ціноутворення. Так, я маю багато чого від них. Але вважаю, що ціни вже трошки зарадто непатріотичні. Ну але то таке.
Знайшла чудовий аромадифузор від украінсього бренду rebellion. Виробник той самий, що і lapush, і mareve здається. Все нутрітів. Якщо не помиляюсь.
❤️Дизайн підкупає. Дуже лаконічно. Гарне упакування. Стійка пломба і легке відкриття.
❤️Аромат ненав'язливий. Ніжний та солодкий. На зиму - саме воно. В когось пахне мандарина, а у мене манго :)
❤️Середня насиченість. Неllo hellen був сильнішим. Але тут на любителя.
‼️Щодо того, що люди кажуть, ніби погано пахнуть куплені аромадифузори, швидко вивітрюються і інше. Розкажу трошки отсєбятіни :)
Був період, коли я зацікавилась виробленням аромика для дому своїми руками. І що я дізналась. Є буквально декілька виробників в сша, Туреччині і ще десь там, хто робить самі запахи. Всі виробники пишуть який запах для чого краще брати (свічки, мило, аромадифузори). Бо не всі аромати гарно вивітрюються. На кожному чітко пишаться, що куди і скільки!
І є декілька якісних основ для аромадифузору. Тут теж важливо. Бо ця рідина якраз і вивітрює наш запах :) Це все можна купити і робити самому. Баночки від куплених лиш лишайте. І буде ваш модний аромадифузор звучати вічно. 15 мл аромату і 85 рідини.
Іноді трошкт інші пропорції.
Так от, все залежить від сировини. І чи правильно виробник обрав ті запахи і чи вони сумісні з вивітрювальною рідиною.
Цікаво ж, правда))
Доречі, тому багато ароматів схожих , тільки виробники різні 😂
‼️ додано нову інфо. ‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ нова інфо після використання 2 тижні.
через деякий час, аромат перестав віддавати запах. Халепа. На 5 паличок, в невеликій кімнаті... і аромату нуль.
Коментарі (0)