Домашнє спа для во лосся з Керастаз
Коли хочеться побалувати себе і своє волосся з Kerastase Chronologiste
Я вже достатньо довго тестую цю серію і готова поділится своїми враженнями
Вся серія запакована у баночки чорного кольору, з золотим оформленням. Я обожнюю чорний колір, тому ловлю естетичний кайф від одного вигляду. Пакування відповідає ціні. Хороший якісний пластик, олія в склі.
Ще одна властивість цієї серії - це запах. Запах якро-парфумований, зайде не всім. Мені подобається, чимось схожий на Шанель. Шампунь і масло не лишають запах на волоссі, а от маска нормально так його просочує.
Головним діючим інгредієнтом цієї серії є Абиссин, який володіє ревіталізувальною, протизапальною і антиоксидантною властивістю
Результати від використання тут https://club.makeup.com.ua/looks/22818/
Шампунь
Шампунь мені дістався у подарунок до замовлення. Це мініатюра. Мені вистачило її десь на 7-8 помивок голови
Шампунь добре піниться, його треба зовсім мало. Добре промиває волосся, не висушує шкіру голови. Хороший базовий шампунь, нічого особливого я в ньому не помітила. Поміж шампуней Карастаз, цей мені сподобався меньше ніж Genesi, але все рівно хороший.
Оремо я б його не купляла
Маска
Тут вже цікавіше. Ще раз скажу про офомлення: воно шикарне. Маска приходить в коробці, запакованій в плівку. Банка - стандартна для всіх масок Керастас. Під кришкою ще є захисна мембрана.
Маска дуже густа, та треба її небагато, вона добре розподіляється по волоссю. Виробник пропонує її тримати 5 хвилин. Я люблю потримати подовше. Також пробувала потримати її під шапочкою - ефект взагалі супер
В складі маски гілауронка, вітамін Е, знов оцей Абиссин, Цераміди та пробіотики
Після маски волосся дійсно блискуче, дуже, ДУЖЕ м'яке. Просто як шовк, при чому воно в мене таке лишалося два дні до наступного миття. Цікаво, що в описі маски написано, що воно має розглажувати та попереджати утворення завитків. Але моє волосся навпаки, чудово сформувало локони, які добре трималися весь день навіть без фіксуючих засобів.
Найактруальніше для мене - воно прибирає пухнастість. Оце для мене дуже важливий фактор, бо моє волосся іноді аж занадто пухнасте
Маска має дуже сильний парфумований запах, який лишається на волоссі до наступного миття. Шлейф він не лишає, запах відчувається тільки біля самого волосся. Я цей запах відчувала, коли волосся було розпущене. Тому, хто до запаху парфюму не готовий, краще цю маску не брати. Мені цей запах подобається. Я ще й Блек Опіум додала і мені було в кайф))
Парфумована олія-вуаль
Цікаво, що в цій олії меньше парфума, ніж в масці) І от вона запах на волоссі не лиша взагалі.
Вона в мене вже більше року, і там ще нормально так продукту. Я люблю олії від Керастаз. Цю я взяла по акції, бо вона вийшла дешевше за класичне масло
Оформлення - це щось) Важка скляна пляжка, з прозоро-чорним градієнтом, помпа. Ну просто супер. Хороша олія, додає блиск волоссю, трохи зволожує кінчики та прибирає пухнастість. Не обтяжує волосся
Коментарі (0)