Alina_Demchenko

Час для Birthday party : #happybirthdaymakeupclub

Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub
Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub
Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub

Так багато слів було сказано, стільки історій було написано, що навіть не знаєш, з чого почати свою розповідь. Одного холодного та нудного зимного дня, я шукала інформацію що до аромату. Піраміда - одне, а ось цікаво було дізнатися враження людей, їх особисті порівняння. І ось - я в клубі. Сам факт існування бьюті платформи створенною в Україні - вразив мене і заінтригував. Сидячи в тіні, я спостерігала, я вивчала і робила спроби щось писати...І ось я зараз тут і мій ранок починається з оновлення стрічки данного сайту.

Що ви отримаєте, якщо будете знаходитись у спільноті ?

  • Єдинодумців. Ваш чоловік втомився вислуховувати балади про те, як по різному звучить кедр в Blackberry & Bay Jo Malone та в Baccarat Rouge 540 - тоді Мейкап клуб саме те місце, де ви можете обговорювати тонкощі аромату, те, як змінився супер популярний олівчик від Ламель і як почав окислюватися Колаген. Тут компанії на будь який смак : дівчата які розберуть ваш догляд на молекули, богині свотчів, які покажуть один колір під 10 ракурсами.
  • Можливість висловлювати думки. Хочете росказати про вашу улюблену помаду або як вас розчарував популярний шампунь - ласкаво просимо. Своїми відгуками ви зможете допомгти десяткам , та навіть сотням - побачити картинку циліком.
  • Вибуховий креатив. Сині тіні і зелена помада? У мейкап клубі це типова середа. Можливість проявити свій творчий потенціал і не боятися осуду і косих взглядів тьоть Люби з першого поверху - ця платформа просто створена для цього.

З самого дитинства я була творчою людиною. І хоча мені не один раз казали звідкіля в мене руки, я не переставала щось творити. Саме для мене, мейкап клуб це віддушина, спосіб творити. Я не візажист і на звання експерту я не претендую. Мої свотчі - не ідеальні, а стрілки я так і не навчилась малювати. Але це не проблема.

Тут я вчусь писати, вчусь фарбувати і давати своїй фантазії можливість вибратись в світ.

В клубі я можу бути Вікінгом, Принцесою, Кіно зіркою. Я можу бути різною.

Я вчусь спілкуватись, переборюючи страхи. Я навчилась сприймати свою зовнішність, дивитися на свої прищі і не відчувати сорому.

Я можу тестувати товар, знаходити щось ідеальне, знайомитись з брендами і допомогати іншим.

Завдяки дописам багатьох з вас - я роблю правильний вибор. Ви спонукаєте мене на гарні придбання, або попереджаєте, до чого краще не лізти.

А мейкап ... Завдяки конкурсам, тестуванням - я знайшла безліч прекрасних продуктів, які ідеально вписались в мій догляд.

Ця спільнота - щось уютне.

Так, тут є конкуренція, розходяться думки, але це нормально. Ми ж різні люди, в нас різні смаки і думки. І авжеж, адекватна конкуренція - вчить нас, заставляє старатися.

У кожного своя думка, що для нього значить ця спільнота, що вона зробила саме для нього.... Для мене це спосіб втекти і заспокоїтись. Клуб дає мені відчуття, що я не самотня, а це повірте - багато значить. Тут відчуваєш підтримку. А ще, можливість побути впевненною , хоча в житті все інакше)))

То ж любий Мейкап клуб, я сподіваюсь що я побачу наступне день народження, і ще одне, і ще одне... Я сподіваюсь спільнота проіснує не один рік і допоможе не одній людині. З днем народження )

І дякую учасникам спільноти.

Без вас не було б клубу, без вас не було б вдалих замовлень, без вас не було б двіжу і яскравих образів. Ви надихаєте, ви допомагаєте, то ж це ваше свято. ВИ УКРАЇНСЬКА БЬЮТІ СПІЛЬНОТА

Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub
Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub
Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub
Час для Birthday party :  #happybirthdaymakeupclub