Ta_nyaaaaaaa

Продовження знайомства з українським брендом косметики для волосся Scalp 💇‍♀️🧖‍♀️

Продовження знайомства з українським брендом косметики для волосся Scalp 💇‍♀️🧖‍♀️

Вітаю, красуні ♥️

Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом використання Зволожувальної маски для пом'якшення волосся Scalp Softening Hair Mask Avocado Oil & Wheat Proteins 🥑 🌾. Маска, яка обіцяє пом'якшення та зволоження волосся, мала б завоювати моє серце, але враження від її використання виявилися неоднозначними.

Склад продукту:

Почнемо зі складу, який, на жаль, не вразив розмаїттям активних компонентів. У масці є авокадо і пшеничні протеїни, але мало чогось іще, що могло б вражати. На четвертому та шостому місцях у складі фігують силікони, однак і іх дії я не помітила.

Значна частина інгредієнтів в даній масці призначені для зволоження, живлення та поліпшення структури волосся (зокрема масло ши та авокадо, гідралізовані протеїни шовку). Однак консерванти та ароматизатори можуть викликати алергічні реакції у деяких людей. Якщо у вас є особливі потреби або чутливість до певних інгредієнтів, рекомендується перевіряти склад продуктів перед використанням.

Аромат:

Аромат маски виявився для мене легким, але не надто приємним, бо має чітку трав'яну віддушку 🍃🌾. Він не зовсім нав'язливий, однак після використання залишається на волоссі, створюючи невеликий ароматичний шлейф протягом 1-1.5 год.

*мені цей запах нагадав якусь із масок від Зеленої Аптеки, якими користувалась ще у шкільні роки

Консистенція:

Маска має густу, кремоподібну консистенцію, що добре розподіляється по волоссю. Легко наноситься і рівномірно розподіляється по всій довжині 💆‍♀️

Вона абсолютно не тече і загалом легка у використанні. Саме таку консистенцію у масках я обожнюю, адже зазвичай такі продукти є супер-живильними, що ідеально підходить для мого пористого волосся.

Ціна: 99 грн (на акціях можна вихопити за смачною ціною 60+ грн). Дуже бюджетненько, чи не так?) 💸

Тож можливо саме через вартість і не варто розраховувати на видимий ефект на волоссі? Про це розповім нижче.

Дія на волосся:

На жаль, ефект від самої маски для мене виявився недостатнім. Волосся стає м'яким, але відсутня виражена пом'якшуюча або зволожуюча дія, на яку я так надіялася. Здається, що маска діє скоріше як бальзам для волосся, ніж як інтенсивний засіб для відновлення.

Як тільки я її не пробувала використовувати 😫:

1) залишати на 10 хв;

2) залишати на 20 хв і під шапочкою;

3) змішувати з есенцією і також під шапочку.

Однак жоден зі способів не надав очікуваного результату

Для пористого волосся.

Маючи саме пористе волосся, я сподівалася на більший ефект від вологозберігаючих складових маски, проте вона не змогла повністю задовольнити потреби моєї текстури волосся.

Під час останнього використання я додала до маски залишки есенції для волосся Olorchee, і тільки тоді відчула помітний ефект - волосся стало більш гладеньким, еластичним та стало блискучим. Щодо цього, можливо, заслуга більше есенції, аніж самої маски.

Загалом, зволожувальна маска для пом'якшення волосся Scalp Softening Hair Mask Avocado Oil & Wheat Proteins залишає мене трошки у роздумах. Вона володіє своїми перевагами, але, можливо, потребує комбінування з іншими продуктами для досягнення максимального ефекту, особливо для тих, у кого пористе волосся.

Я не можу сказати, що це погана маска, але на моєму волоссі вона не спрацювала.

Паралельно зі мною, маску тестувала моя подруга, яка отримала цей продукт також у подарунок до замовлення. І так, на своєму волоссі вона також не побачила значного ефекту. Але є нюанс: у подруги теж пористе волосся. Можливо ця маска гарно підійшла б для іншого типу волосся.

Наступним на огляді у мене буде філлер для волосся цього ж бренду. На нього у мене сподівання більше, то ж подивимося)

❗️ Тому дівчатка, звертаюся до вас. У мене в запасі є ще одна туба 100 мл маски для волосся від Scalp, про яку і йдеться у цьому дописі. Отож якщо когось зацікавило - пишіть, відправлю як дарунок на затест :) Можливо саме комусь із вас вона сподобається і гарно підійде для вашого волосся, або ж уже стала улюбленою раніше ♥️

З любов'ю до краси та експериментів,

Таня 💕