Продовження знайомства з українським брендом косметики для волосся Scalp 💇♀️🧖♀️
Scalp Softening Hair Mask Avocado Oil & Wheat Proteins 🥑🌾
Вітаю, красуні ♥️
Сьогодні я хочу поділитися своїм досвідом використання Зволожувальної маски для пом'якшення волосся Scalp Softening Hair Mask Avocado Oil & Wheat Proteins 🥑 🌾. Маска, яка обіцяє пом'якшення та зволоження волосся, мала б завоювати моє серце, але враження від її використання виявилися неоднозначними.
Склад продукту:
Почнемо зі складу, який, на жаль, не вразив розмаїттям активних компонентів. У масці є авокадо і пшеничні протеїни, але мало чогось іще, що могло б вражати. На четвертому та шостому місцях у складі фігують силікони, однак і іх дії я не помітила.
Значна частина інгредієнтів в даній масці призначені для зволоження, живлення та поліпшення структури волосся (зокрема масло ши та авокадо, гідралізовані протеїни шовку). Однак консерванти та ароматизатори можуть викликати алергічні реакції у деяких людей. Якщо у вас є особливі потреби або чутливість до певних інгредієнтів, рекомендується перевіряти склад продуктів перед використанням.
Аромат:
Аромат маски виявився для мене легким, але не надто приємним, бо має чітку трав'яну віддушку 🍃🌾. Він не зовсім нав'язливий, однак після використання залишається на волоссі, створюючи невеликий ароматичний шлейф протягом 1-1.5 год.
*мені цей запах нагадав якусь із масок від Зеленої Аптеки, якими користувалась ще у шкільні роки
Консистенція:
Маска має густу, кремоподібну консистенцію, що добре розподіляється по волоссю. Легко наноситься і рівномірно розподіляється по всій довжині 💆♀️
Вона абсолютно не тече і загалом легка у використанні. Саме таку консистенцію у масках я обожнюю, адже зазвичай такі продукти є супер-живильними, що ідеально підходить для мого пористого волосся.
Ціна: 99 грн (на акціях можна вихопити за смачною ціною 60+ грн). Дуже бюджетненько, чи не так?) 💸
Тож можливо саме через вартість і не варто розраховувати на видимий ефект на волоссі? Про це розповім нижче.
Мої враження від використання + пропозиція вкінці 🙃