wowmom

Святкування 10-ї річниці українського бренду декоративної косметики Pro VG

Святкування 10-ї річниці українського бренду декоративної косметики Pro VG
Святкування 10-ї річниці українського бренду декоративної косметики Pro VG
Святкування 10-ї річниці українського бренду декоративної косметики Pro VG

Привіт, красуні!

Ми дуже багато говоримо про українські бренди, які випускають доглядову косметику, і так мало говоримо про тих, хто випускає декоративну. І дарма! Адже в Україні є бренди, які завоювали любов серед візажистів по всьому світу.

І одним із них - є ProVG.

В їх асортименті можна знайти абсолютно різні віддінки тіней на будь-який смак, магнітні палетки (щоб зібрати свою власну ідеальну палітру), тональні основи, блиски, пензлі, туші. Короче, майже все, що може знадобитися в роботі візажисту. А які в них кльові хайлайтери, дівчата, то просто не передати словами!

В цьому місяці, бренд святкує свою десяту річницю, і в честь цього свята, проводився розіграш, де можна було виграти святковий бокс. З моєю вдачею, я і не сподівалася на приз, але фортуна повернулась в мою сторону, та декілька днів тому, я отримала свою коробку.

Пропоную подивитися разом, що ж було в боксі, і поділюся першими враженнями.

Святкування 10-ї річниці українського бренду декоративної косметики Pro VG

Перше, що одразу зачепило мій погляд - це букетик з бавовною:-) Яка ніжність і краса. Тепер буде прикрашати мій туалетний столик.

Стругачка для косметичних олівців - це така штука, яка завжди згодиться в хазяйстві. Гелеві олівці до гострого не заточує, а от звичайні дерев'яні - так. Буду пробувати з нею подружитися.

До свого сорому, в мене жодного разу за все життя не було скрабу для губ, а це ж дійсно зручна штука. Має приємний аромат, та невеличкі абразивні частинки. Добре відлущує шкіру. Після скрабу, я наношу бальзам, і губи в ідеальному стані.

Патріотичні спонжі. Досить милі, але вони дуже маленькі:-) При намоканні трохи збільшуються, проте залишаються доволі щільними. Мені зручно набивати ними консилер, бо як раз для цієї зони, розмір підходить добре.

Фіолетовий консилер в шайбі для магнітної палетки.

Знаю, що такий колір добре підходить для нейтралізації пігментних плям, але в мене таких нема, тому я його не пробувала. Якщо у когось є необхідність у фіолетовому консилері, пишіть) відправлю по Україні.

Рідкий глітер у красивому бірюзовому віддінку зі сріблястими блискітками. Досить неоднозначний засіб, проте я знайшла, як його використовувати (хоча я не виключаю того факту, що я можливо щось роблю не так).

Отже, сам по собі глітер напівпрозорий, тому соло на повіці виглядає не дуже. Його краще наносити як топер (я нанесла зверху бірюзових тіней), і не розтушовувати, бо він може роз'єдати під собою сухі тіні.

Кількість - краплинка, бо якщо нанести багато, може відвалюватись шматками. В мене був схожий глітер від іншого бренду, і я щось так його не зрозуміла.

Спробую ще нанести поверх олівців, можливо, ситуація буде краща. Тож треба експериментувати:-)

І вишенька на торті - маленька пляшечка винця:-)

Дякую, було смачно!

(Чи треба вважати, що в мене проблеми, якщо саме цій позиції я зраділа найбільше?!)

Отже, дівчатка, ось такий подарунок від ProVG я отримала. Щось сподобалось, щось не дуже, проте я знаю, що у них є дійсно круті продукти, які варті уваги.

Тож побажаємо бренду процвітання і нових крутих запусків!

Всім дякую за увагу 😘