Нічна сироватка від Керастаз
Чи варта вона своїх грошей?
Отримала я в подарунок проблник цієї сироватки і вирішила написати свій відгук на повну версію. Вона в мене вже давно, засобу лишилося зовсім мало, тож я цілком склала свою думку про нього.
Цю сироватку я спочатку довго хотіла, вона була в моєму віш-лісті досить довго. Коли я її врешті-решт її замовила я буда задоволенна. По-перше, це вигляд: важка склана банка з помпою, виглядає супер, пахне добре. Ну вміють Керастаз оформлювати свої продукти.
Склад цікавий, але не дуже зрозумілий. Із очевидних інгредієнтів, це сілікони та протеіни. Тут зрозуміло
Також в складі вітамін С та ніацинамід. Причому тут якийсь супер-пупер крута версія вітаміну С. Це цікаво, та з опису цього ігредієнта я не сильно зрозуміла як саме він має впливати на волосся.
По ефекту. Я його не помітила. Він трохи прибирає пухнастість, це так. А сказати, що воно якось покращує волосся, чи попереджає січіння кінчиків... Не знаю. Ефект такий самий як від бюджетних нічних масочок від Ладор.
Може як додатковий засіб до основого догляду, воно щось і робить. На моєму волоссі, я не побачила помітного результату
Коментарі (0)