Найкращий сухий скул ьптор EVER! 🤎
...який насправді є рум'янами))) Холодний відтінок, приємна текстура, неймовірна стійкість - усе це про LAMEL Make Up Cheek Colour New у відтінку 404 (Тауп) 😍🔥
Привіт, дівчатка 🌸
Сьогодні поділюся своєю знахідкою у світі косметики, а саме серед скульпторів. Про нього уже написала напевно кожна (або думала написати). І можливо цей відгук уже не настільки актуальний, але тим не менш дуже хочу поділитися з вами 🥰
*заздалегідь перепрошую за відмінність відтінків на деяких фото. Найбільш правильно переданий відтінок на фото, що темніші, свотча х на руці та безпосередньо на обличчі 💕
LAMEL Make Up Cheek Colour New у відтінку 404 - це продукт, який став невід'ємною частиною мого щоденного макіяжу з квітня 2022 року. Цей продукт вразив мене своєю якістю, стійкістю та зручністю нанесення, і я щиро раджу його всім любителям контурингу, любителям сухих текстур 🥰
Текстура:
Рум'яна мають дивовижно ніжну текстуру, яка розтушовується на шкірі без зайвих зусиль. Вони легко наносяться і створюють природний, матовий фініш, що робить їх ідеальними для контурингу. Текстура не важка і не забивається в пори, що робить її чудовою для щоденного використання.
Рум'яна (контуринг) зовсім не крихкі, але можуть пилити, однак на обличчі не осипаються.
Аромат:
Легкий і ненав'язливий, пудровий.
Відтінок:
Як на мене, це ідеальний холодний коричневий відтінок. Найкращий для створення природної тіні на обличчі 🤎
Супер бюджетна ціна:
Однією з найбільших переваг є вигідна ціна. Я б сказала загалом про LAMEL, що вони пропонують високу якість за доступну ціну, що робить його ідеальним вибором для тих, хто шукає ефективний засіб без зайвих витрат.
ПОВНА вартість таких рум'ян (які ідеальні для контурингу) становить 90 грн. На акціях виходить вхопити за 40-50 грн 😱
Маса продукту становить 3,8 г. Цього мені вистачило на 1 рік і 7 місяців при щоденному використанні (і умові, що попередні я затерла ледь не до дир 🤭).
Зручність нанесення 🖌️:
Одне з найприємніших відчуттів - це легкість та зручність нанесення цього продукту. Цей продукт став моїм першим для створення тіні на обличчя, до того я не мала досвіду використання подібних засобів. Тому у мене був величезний страх не наробити плям ним, АЛЕ я вважаю, що наробити цим продуктом плям просто НЕРЕАЛЬНО. Він чудово розтушовується по обличчю. Я наносила і пальчиками, і пензлем, і увага - спонжиком. Так-так. І це стало моїм улюбленим способом нанесення. Сухим спонжем я розподіляю рум'яна над скуловою кісткою, по контору лоба та підборіддя. Також інколи роблю контуринг носика 👃🏻
*пссс, завдяки створенню натуральної тіні на обличчі цим продуктом, я ВПЕРШЕ отримала гарні фото на документи минулого року)
Додаю фото, на якому нанесений контуринг в один шар (зверху) та злегка розташований (на руці нижче) ☺️
Стійкість:
Особливо хочу відзначити стійкість цих рум'ян. Вони залишаються на шкірі протягом усього дня без потреби в повторному нанесенні. Це особливо важливо для тих, хто проводить багато часу поза домом. 8+ годин носіння на обличчі вам гарантовано. Без жодних сповзань та "зникнення" рум'ян.
Звісно ж, фото мейкапів, у яких був виконаний контуринг рум'янами Lamel у відтінку 404 🥰
Здається, на кожному з них помітна легка природня тінь. Старалась обирати більш виразні мпікапи (хоч вони всі і звичайні, на щодень) ✨ Бо у деяких випадках румяна геть не помітні, інколи фото ту легку тінь зовсім "з'їдає" 🫣
Висновки 📄
Для мене рум'яна LAMEL Make Up Cheek Colour New у відтінку 404 - це не лише ефективний засіб для контурингу, але і продукт, який приносить задоволення від використання. Відмінна текстура, доступна ціна, зручність нанесення і стійкість роблять його невід'ємною частиною мого макіяжного ритуалу. Я впевнена, що ви так само оцінили цей продукт на достойному рівні!) Крім того, я вважаю, що нереально крута якість за відносно низьку вартість - це те, що вирізняє описані рум'яна від усіх іншим. І, як на мене, за таку ціну знайти щось на рівні чи краще буде дуже складно, якщо взагалі реально 😉
Дякую за увагу, красуні)
Міцно обіймаю і кожній бажаю гарної пори доби 🤗
Коментарі (0)