MAKEUP Club

Happy Birthday, MAKEUP Club: сюрприз, на який ви чекали

Happy Birthday, MAKEUP Club: сюрприз, на який ви чекали

Перший рік спільноти… Ми пройшли цей період разом і заслуговуємо на свято, чи не так? MAKEUP Club організовує вечірку до свого Дня народження, на якій будуть присутні справжні б’юті- та фешн-гуру у світі блогерства. Цікаві конкурси та квести, живе спілкування, б’юті-подарунки та знайомство з тими, хто приклав неабияких зусиль для існування клубу… Все це ми організовуємо для того, аби про віртуальне місце краси дізналась ще більша кількість її поціновувачів.

Якщо ти хочеш бути з нами в цей день і впевнена, що зможеш знайти 2 години часу у своєму графіку:

  • з моменту публікації та до 16:00 17 листопада став у коментарях “+”.

Ми вибірково надішлемо іменні запрошення 💌, і можливо серед щасливиць будеш саме ти. Кількість місць обмежена. Передавати запрошення третій особі заборонено.

Де та коли: Київ, 21 листопада, 12:00.

Дрес-код: святковий smart casual.

Перші гості на заході гарантовано отримають подарунки від бренду MAKEUP.

Якщо ти не в Києві або не зможеш приїхати в цей день, не поспішай засмучуватись! Це лише перший захід, організований MAKEUP Club’ом. Ми набиратимемо обертів та ще не раз здивуємо вас офлайн-зустрічами.

P.S. Змінились плани після отримання запрошення? Просто попередь модерацію клубу до 20 листопада, аби ми змогли ощасливити іншу учасницю спільноти, яка чекає фідбеку від MAKEUP Club:)

До зустрічі, красуне❤️

MAKEUP Club
3.3k
Підписники
0