Знову повертаюсь до The Ordinary
Цього разу моїм піддослідним була The Ordinary - Hyaluronic Acid 2% + B5.
Так, як я користуюсь сирватками The Ordinary вже, як мінімум 2 роки, то трішки можу про них розовісти і про їхні властивості.
Улюблену Niacinamide 10% + Zinc 1% використовувала разів 3 і була дуже задоволена. Єдине, що не подобалось так те, що після неї все, що не наносила скочувалось з обличчя. Але я звикла і зрозуміла, що це невелика особливість сироватки. Ефект від неї був і я була нею задоволена.
Але цього разу вирішила спробувати щось нове для себе, але також дуже популярне і мій вибір впав на The Ordinary - Hyaluronic Acid 2% + B5.
Начитавшись відгуків взяла.
Склад
Склад у сироватки досить непоганий, що мені сподобалось.
Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Propanediol, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Panthenol, Ahnfeltia Concinna Extract, Glycerin, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Citric Acid, Isoceteth-20, Ethoxydiglycol, Ethylhexylglycerin, Hexylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol
Власні спостереження та результат
Склад непоганий, відгуки хороші, чому і не взяти.
Перші враження були дуже позитивні. Сироватка виявилась прозорою, хоча баночка матова, в'язкою, але не гелевою. Вона дуже легко розприділялась по обличчі, від цього і мінімальне використання. І також не має запаху. Мен і все у ній сподобалось.
А додаткове зволоження моїй комбінованій шкірі потрібне було, як ніколи. Сироватка відразу не поглинається, але і не залишає відчуття дискомфорту, не пересушує, але я закриваю кремом її від La roche.
Використовую її або зранку, або ввечері, чергую з Niacinamide 10% + Zinc 1% і мені подобається результат.
Тому дійсно варта уваги.
P.s. Як виявилось у кінці допису, я вже нею раніше користувалась, але чомусь за неї забула. І ось знову повернулась і не шкодую. ;)
Коментарі (0)