Ta_nyaaaaaaa

Тестую сет парфумів. День перший 1️⃣🌺

Тестую сет парфумів. День перший 1️⃣🌺
Тестую сет парфумів. День перший 1️⃣🌺

Привіт, красуні 💖

Зовсім недавно я поділилася з вами своїм новим придбанням - сетом ароматів від українського бренду нішевої парфумерії Bibliotheque de Parfum 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/22987/

Так, ще раніше я помічала значні схожості (якщо не ідентичні на 100%) у пірамідах ароматів цього бренду з іншими мега-відомими парфумами. Так як у світі парфумерії я відносно новачок, то багато ароматів мені ще невідомі. Також я лише вчуся описувати парфуми, прикріпляючи сухі описи своїми асоціаціями з ними.

Я вирішила тестувати аромати відповідно до порад засновниці бренду Bibliotheque: 1 аромат = 1 день. ❗️Перед нанесенням аромату обов'язково ознайомитися з його історією.

Тому я вирішила ділитися враженнями після дня тестування кожного із пробників, а уже з часом напишу детальний допис про весь сет: як аромати поводили себе у носці, який став моїм фаворитом і тд. Як вам такий формат? 🤔

Під лукс'ом, посилання на який я додала вище, красуня Alena.rosee запропонувала мені першим спробувати аромат Love is a drug. Я звісно ж погодилась і прийнялась його тестувати. Отож сьогоднішній допис про нього. Так вийшло, що тестую я його уже майже 2 доби))

Тестую сет парфумів. День перший 1️⃣🌺

Загалом, проходивши тест я відповідала на питання, орієнтуючись на свої бажання та вподобання станом на сьогодні. Відтак я обирала: легкі та ніжні аромати; бажання створити грайливий образ; аромати м'які та близькі до тіла за звучанням.

Відтак з описаного можна зрозуміти, що мені подобаються свіжі, квітково-фруктові, вабливі і легкі у носінні аромати.

Тому перепрошую любителів гучних, мега-солодких та шлефових ароматів. Таких ви у моїй підбірці, на жаль, не побачите 😅

З підібраними після тестування ароматами детально я не знайомилася. Уже отримавши відкрила і почитала назви, піраміди.

Так от до чого я це все веду? Назва парфуму Love is a drug видалася мені дуже звабливою, дещо провокуючою і глибокою як для легкого аромату.

Однак уже при носінні я зрозуміла, чому його назвали саме так))

У коментарях красунечка Alena.rosee писала мені, що Love is a drug дуже схожий за пірамідою з Adèle Gritti. І знаєте що? Я переглянула, їх піраміди дійсно співпадають. Однак Adèle Gritti не слухала, тому не можу сказати чи схожі вони за звучанням.

Алеееее... мій ніс ледь не відразу відчув знайомі ноти. Буквально хвилинка і мене осінило - це ж супер-відома Good Girl Gone Bad від Killian! 😱 Ну дуууже вони мені схожі., тим паче тестувала Кіліан цього літа, тому точно пам'ятаю його.

Тепер детальніше про розкрття самого Love is a drug ❤️‍🔥

Для мене цей парфум розкривається дуже ніжно, свіжо-квітковим букетом, який наче трішки з димком і зеленими нотами. Найбільше відчуваю м'яку появу жасмин.

З перших нот відчувається легка солодкість, яка обволікає свіжість квіткових акордів.

Нарцис і тубероза незадовго приєднуються до букету із жасмину, османтуса і травневої троянди (вона, до речі, відчувається найслабше, а як пахне осмжартую, на жаль, не знаю 😅). Тут же у гру вступає ПЕРСИК 🍑, якого за пірамідою немає, але я чітко його відчуваю. Солодкий, соковитий і трішки тягучий, саме СВІЖИЙ персик. Ніякий не зацукрований конфітюр, а свіженький солодкавий фрукт 🍑💦

Приблизно через 2-4 год після нанесення парфуму (у різні дні у мене час відрізнявся) він стає набагато м'якішим і теплішим. Думаю, це все можна пояснити тим, що в основі Love is a drug вибухає амбра, яка і надає йому тепло і солодкість, а також білий кедр, що створює у свою чергу глибоку та витончену базу.

Отож усе подальше звучання я відчуваю в основному тепло і приємну солодкавість. Аромат починає нагадувати мені мікс із солодких глазурованих кукурудзяних палочок і жуйки...ну дуууже смачно. Розкриття і звучання парфуму не відразу, а з часом мені настільки сподобалося, що я хотіла б відчувати саме це з першого пшика при нанесенні.

Що стосується еволюції аромату на шкірі, то мене надзвичайно вразило те, як Love is a Drug переходить від свіжих зелених квіткових нот до теплих, солодких відтінків з плином часу. Виходить так, що поступово змінюючи свою палітру, він розкривається як гармонійна симфонія, яка залишає за собою неперевершений слід.

Стійкість.

Ось тут все дуже не однозначно почалося. У перший день тестування я не відчувала Love is a Drug на собі уже через 5 годин. Приблизно через 2 години аромат почав поступово покидати мою шкіру - так повільно потухаючи, стаючи все тихішим і м'якшим.

Ввечері того ж дня, після душу на попередньо зволожену шкіру (у мене легеньке молочко) я вирішила знову нанести ці парфуми. І таааак, станом на зараз пройшло 22 години і я досі чую Love is a drug на своїй шкірі. М'яко, тепло, солоденько, персиково, амброво і зовсім трішки квітково. Такої стійкості від парфумів у форматі спрею, води (не на масляній основі) у мене не було НІКОЛИ!!!

На одязі аромат тримається уже третю добу, тут у мене суцільний ЗАХВАТ.

Отож висновок один - наносити на гарно зволожену шкіру, тоді стійкість цих парфумів забезпечена 😁

Шлейфу від парфумів особисто я не відчуваю. Вони доволі близькі до тіла, але мені це і подобається ☺️

Мені здається, що те, як аромат розвивається на різних поверхнях, включаючи шкіру та одяг, підкреслює його здатність адаптуватися та реагувати на умови, роблячи кожен день з ним новим етапом знайомства.

Love is a Drug викликає у мене асоціації з ніжністю, жіночністю, грайливістю, звабливістю, легкістю. Отже, мої побажання за тестуванням виконані))

Ним особливо хочеться скористатися у неспішний вихідний ранок та йти підкорювати світ 😏

Збалансована гра квіткових та деревних нот створює враження жіночності і загадковості. Сам аромат наче дарує відчуття витонченості. Для мене виявився неймовірно комфортним.

*бо остаточні будуть після більш тривалого тестування УСЬОГО сету 🥰

Звісно, поки я не можу сказати, що цей аромат уже однозначно мій фаворит. Він приємний, солодкавий, ніжний і дуже жіночний парфум! Так, він мене вразив, але немає відчуття "точно хочу повний об'єм", а я прагну саме до появи такого бажання, адже тільки тоді я впевнена, що аромат зачепив до глибини душі.

➰ фруктово-квітковий аромат;

➰ легкі анімалістичні ноти;

➰ не шлейфовий, близький до тіла;

➰ шалена стійкість;

➰ досить схожий на GGGB (можливо і на Adele Gritti);

➰ порівняно з парфумами, що мають ідентичну піраміду, набагато бюджетніший.

Отож хороший старт для затесту сету, чи не так?)) Огляд на який із ароматів ви хотіли б побачити наступним?)

Дякую за увагу 💕