Нескінченно довгі та об'ємні вії з тушшю L'Oreal So Couture
Любов з першого використання:-)
Привіт, красуні!
Я не знаю чому, я до нещодавна майже ніколи не купувала туші від L'Oréal, хоча знаю, що ця категорія у бренда дуже вдала. Чого тільки вартує їх знаменита туш Telescopic.
І ось, коли закінчилась моя Maybelline Colossal Curl Bounce, я вирішила протестувати не менш популярну туш - L'Oréal So Couture, і одразу скажу, що я приємно здивована.
Ця туш хоч і вийшла досить давно, але вона одразу покорила серця багатьох дівчат, бо в мене є купа знайомих, які роками купують тільки її.
Вона знаходиться у "пузатому" фіолетовому флаконі, з красивими написами.
Туш має досить зручну силікову щіточку, з м'якими щетинками, які не царапають повіко. Вона невеличкого розміру, тому підійде для очей будь-якого розміру.
До речі, цією щіткою дуже зручно промальовувати вії від самого кореня.
Я думаю, глядячи на фото, буде зайвим казати, наскільки So Couture - крута туш. Вона робить вії просто нереально довгими та об'ємними.
Якщо ви любите більш натуральний ефект, то проходьте повз цієї туші, бо вона дає ефект драми начать з першої шару.
Не склеює, не лягає грудочками, і не осипається.
Сьогодні я вранці потрапила під дощ зі снігом, і думала, що прийду на роботу , як панда, але ні! Туш не потекла навіть при таких екстр емальних умовах.
So Couture - не термотуш, але вона добре змивається гідрофільною олією або міцеляркою.
Тепер і я розумію, чому L'Oréal So Couture має такий високий рейтинг, і таку кількість фанаток, бо я в їхньому числі.
Мені вона дуже сподобалась! Одна із кращих тушей, які я тестувала за останні роки.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)