Оновлені бальзамчики для губ Mermade 🧜🏻♀️ + порівняння зі старою версією 🤔
Тут ви побачите детальний огляд на оновлену формулу бальзамів 👄 Роблю порівняння бальзамчиків з ароматом Bubble gum. Фото та відео 👀 Заходь, тут буде цікаво!)
Привіт, красунечки 🌞💗
Нещодавно я ділилася враженнями про бальзам для губ Mermade з ароматом BUBGLE GUM і назвою Bubble Unicorn 🦄, випущеного для мережі А. 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/post/22708/
Там я підсумувала про суттєві мінуси продукту - відчуття жирності на дотик та на смак… Однак уже через 3 дні, 15 листопада зі мною зв’язалися представники бренду Mermade та запропонували стати однією з перших дівчаток, хто спробує їх оновлені бальзами для губ 🫦 Як же я тішилася!!! Мене помітили, ще й усвідомлення того, що я буду однією з перших шалено підняло настрій 🥰 Уже на наступний день посилочка була в моїх руках 🙃
Дякую Mermade за можливість тестувати косметику, ще й однією з перших 💗 Ви зробили мій настрій на декілька днів 😉 А тепер використання вашої косметики змушує посміхатися від насолоди 🤤
*завозьте чимшвидше оновлені бальзамчики на makeup.uа, бо поки змогла прикріпити лише попередні версії
Спочатку про всі бальзами. Що змінилося❓
Дизайн, упакування.
Передусім - в усіх бальзамів тепер немає картонного упакування, а їх туба змінилася із прозорого пластику на щільний кольоровий, повністю матовий.
Тепер ЖОДНОЇ наклейки, яка у багатьох відпадала уже з початку використання 😳, хоча у мене тримається досі. Натомість назва бренду, бальзаму, та зображення картинки тепер перемістилося на саму тубу. Воно якісно нанесено і тепер не збирається навіть гострими предметами. За це однозначно жирний ➕
Опис аромату, спосіб застосування і склад із задньої частини картонного упакування тепер перенесли на тубу із матового матеріалу. Що також зручно, бо якщо загубите коробочку, то дізнатися деталі про бальзам можна було б лише на сайті.
Об‘єм не змінився. Ті ж самі 10 мл - стандарт 😌
Оновлений дизайн та упакування мені здається зручнішим, більш лаконічним і таким же стильним та мімімішним (це головна фішка Мармейд, я вважаю 💖)
Що ж із проблемним дозатором? 🧐
Нічого. Вінн тепер не проблений 😉
Аплікатор також змінений, виконаний з того ж матеріалу, що туба. Як на мене, він трішки більший за розміром, ніж у їх попередніх бальзамів до удосконалення.
Виглядає дозатор більш стійким та зручним завдяки збільшеному аплікатору. Отвір залишився такого ж розміру.
Як і в попередній версії, жоден аплікатор не зламався і виконує свої функції добре. Хоча я чула, що раніше у багатьох з ним були проблеми. Тепер про це точно можна не переживати. Аплікатор добре закріплений у тубі і це помітно по фото, яких я звісно додаю багато-багато 🥰
Дослухались і змінили консистенцію? А що скажеш про аромат? Жирний присмак також залишився? 🥵