Mak_Diana

Гель Aloe Vera Soothing gel 99%

Гель Aloe Vera Soothing gel 99%

Гель давно припав  до душі, маю намір поділитися відгуком про нього. Купувала переважно для зволоження шкіри, але як виявилося він виконує набагато більше функцій!

Спойлер! Дуже сподобався! Він добре зволожує, добре вбирається у шкіру, не залишає липкості.  З усіх алое-гелів, які я пробувала цей однозначно найкращий, інші після нанесення залишали відчуття липкості на шкірі.

Гель економічний у використанні. Ціна гелю невиправдано мала. За цю вартість ви отримуєте багатофункціональний засіб.

Способи використання:

1. Зволоження тіла. Крім зволоження цей гель допоможе охолодити шкіру, за консистенцією нагадує желе.  На тілі вбирається швидко і добре.

2. На просторах інстаграма бачила, що його використовують як базу під макіяж. Як мої креми закінчилися, а нового ще не купила і наважилася на цей експеримент.

Вперше нанесла його спочатку на руки, руки після розтирання по всій поверхні шкіри стали липкі, я трохи засмутилася, але після помітила, що липкість зникає, зовсім, руки стали гладкими.

Потім нанесла на обличчя, але обережно. З такою базою мій макіяж протримався довго, я була рада, продовжую його використовувати далі цим методом у ектрених випадках.

3. Ще одна з корисних функцій - порятунок від опіків. Після спекотного дня, так приємно намаститися цим зволожуючим гелем, неприємні відчуття від печіння він вмить полегшує.

4. Можна використовувати у якості маски для пошкодженого волосся. Наносила на півгодини на корені і по довжині. Волосся стає слухняним та м'яким.

У підсумку можу сказати, що цей гель універсальний і точно вартий уваги!

Оцінка: ✅✅✅✅✅