Malisa

Алое гель від Lebelage - мої способи використання універсального продукту

Алое гель від Lebelage - мої способи використання універсального продукту

Я пам'ятаю час, коли подібні гелі лише почали з'являтись в інтернет-магазинах і це був справжній бум. Бо виробники обіцяли, що це мегауніверсальний продукт. Мастити волосся, лице, тіло, після депіляції, коли обгорів на сонці, пом'якшувати п'ятки, лікті... Здається, що тільки зуби ним чистити не можна було :)

В мене першим був бамбуковий гель від Тоні Молі в дуже прикольній упаковці у вигляді бамбука, і ця упаковка викликала захват у всіх гостей, які заходили в мою ванну кімнату.

Але зараз цей бум далеко позаду, але я інколи продовжую купувати подібні продукти. І на цей раз в мене алое гель від Lebelage.

Алое гель від Lebelage - мої способи використання універсального продукту

Цей бренд максимально бюджетний, у асортименті є декілька видів подібних продуктів - з равликом, з алое, ще є з вітаміном С.

Велика банка, мала ціна - те що треба.

Гель має приємний косметичний аромат, скоріше якийсь квітковий, а не прям алое гелю.

Він абсолютно прозорий, по текстурі - гель, який при нанесенні становиться дуже водянистим.

Я такі гелі тримаю в холодильнику, для літа - супер продукт.

Якщо прокинулись, а зранку є легка набряклість під очима, то можна нанести прохолодний гель (не жаліти, досить багато) - то буквально хвилин через 15 набряклість спадає, та і взагалі шкіра під очима тонізується. Такі собі рідкі патчі.

Після депіляції пахв (в мене епілятор) - також досить швидко заспокоює шкіру.

Холодне гідрування перед чисткою обличчя. Товстим шаром нанести гель, зверху плівка, і через хвилин 30 можна починати чистити "полуничний" ніс. Також підходить як провідник до ультразвукового скраберу.

Ну і влітку, якщо на сонці пробула довше ніж планувала і трохи підпекла шкіру, то наношу також алое гель. Швидко охолоджує, зволожує і у підсумку не залишається опіків.

Правда при моєму використанні добре що банка така велика, бо я користуюсь прям щедро і добряче :)

Але із мінусів - все ж може залишати досить неприємну липкість. Прям брррр. Але коли шкіра трохи пече після сонця, то якось на це і не акцентуєш увагу.

На шкіру обличчя як гель (в сенсі крем, доглядовий продукт) не наношу. Бо в моєму арсеналі є мільйон інших тюбиків, які в плані догляду будуть більш ефективними :)

А чи є в вашому арсеналі корейські гелі?