Beautiful land💞

Тканинна маска для обличчя з екстрактом мангостана.

Тканинна маска для обличчя з екстрактом мангостана.

_Призначення_

Ліквідує жирний блиск на обличчі, сприяючи матування шкіри та усунення акне. Заспокоює шкіру, зміцнює її еластичність та забезпечує оптимальне зволоження протягом для. Блін за 15 грн такий букет щастя.

_Спосіб використання _

Попередньо очистіть шкіру обличчя, відкрийте упаковку, обережно розгорніть маску та нанесіть на обличчя. Маска повинна щільно прилягати, уникаючи зони очей та губ. Після 15-20 min (хвилин), зніміть маску та легкими поплескуючими рухами пальців рук помасажуйте обличчя по масажним лініям до повного поглинання рідини. Не змивати. Продукт призначений тільки для зовнішнього застосування. Використовувати тільки за призначенням. Не ковтати. Не використовувати на уражені ділянки шкіри. Уникати контакту з очима. При появі неприємного відчуття, почервоніння, негайно зняти маску і промити обличчя великою кількістю води. У разі виникнення алергічної реакції (висип, набряк, свербіж тощо) після використання цього продукту проконсультуйтеся з дерматологом.

Тканинна маска для обличчя з екстрактом мангостана.

#Маса 20г

#Запах мені дуже сподобався. Фруктовий, але мені нагадує дуже солодку сливу, я ніколи не бачила мангостана тому кажу на що мені нагадує зі домашніх продуктів.

#Виробник Республіка Корея

#На задній обгортці детальний опис інструкція і т.д.

#Склад приємний, середня безпека відзначило парфумовану відушку, але аромат дійсно яскравий і ефектний.

#Як завжди масочку витягнула поклала і сиджу чекаю магію краси.

#Десь через хвилин 10-15 почала чесатись одна брова.

#Ніяких побічних реакцій не відчувала крім однієї брови + чесання всього лиця, поколювання почервоніння і т.д. не спостерігалося.

#Після зняття маски я трохи отетеріла, вона реально працює. Були деякі місця де не плотно прилягала маска, і там чорні цятки залишились, а там де плотно то їх не було🤔.
Навіть неглибокі мімічні зморшки трохи розгладились.
#Залишився невеликий блиск на шкірі який з часом повинен вбратись в шкіру. #Зволоження супер якогось я не відчула, деякі місця лиця, область біля вуст, я з часом помазала зволожуючим кремом, бо почало стягувати шкіру. Але інші відчували себе супер, не розумію чому таке роз'єднання реакції.
#Що до матування, за цілий день зменшився виробуток шкірного сала, можливо мені це здалось, але на вечір шкіра не така "масляна" як в інший день.

Думаю це забагато для масочки з атб. Чи купила ще... так звичайно, щоб докладніше ще протестити її, можливо щось випустила з виду, більш детально її проштурмувати.

В цілому, мені вона сподобалась тим що пори очищає, але чомусь область вуст відчули сухість і стянутість, на відміну від інших ділянок лиця. Можливо там к мене сама делікатна зона і потребує супер зволоження, не знаю. Якщо є якісь ідеї або пропозиції - що це було, пишіть буду рада.

Дякую що читаєте, усіх обіймаю💘