Білоус Тетяна

Тестую разом з MakeUP !

Тестую разом з MakeUP !

Я в MAKEUP Beauty Club зовсім нещодавно, приблизно пару тижнів. Якимось чином, просто проходила повз🙈Але вирішила приєднатись, коли побачила, що є можливість виграти боксик косметики для тестування 😉 Хто ж з дівчат не любить подарунки, а ще й коли це щось з косметики?)

Це був мій перший розіграш і мені пощастило🥳Дзвінок менеджера був повним неочікуванням, але таким приємним.

І от декілька днів і боксик вже в мене. Я не могла довго чекати, тому почала зразу все тестувати та шукати для себе фаворитів)

Бокс включав в себе:

- Набір пробників Derma E Hydrating по 1,5 ml

- Бомбочка-гейзер для ванни "Гуава" від Tink

- Гель для душу "Гуава-м'ята" від Tink

- Шампунь від випадання й для зміцнення волосся H.Q.Beauty

- Зігрівальний бальзам з екстрактом імбиру та корицею від Shelly

- Набір для догляду за губами "Foreplay"

Ну і тепер мої враження (коли перечитала їх, зрозуміла, що вони виявись доволь емоційними 🙈)

В наборі були денний і нічний креми. Це доволі зручно, адже можна одразу протестувати комплексний догляд за обличчям.

Є нюанс, що у мене жирна та проблемна шкіра, а креми, як заявляє виробник, більш передбачені для сухої шкіри.

Зразу було відчутно, що креми більш щільні , ніж ті, до яких звикла моя шкіра.

Важливо відмітити, що не дивлячись на текстуру та щільність, крем не залишає плівки та жирності на шкірі після нанесення, а також швидко вбирається. Денний крем потішив тим, що візуально навіть мав ефект матування шкіри.

Також нічний крем протестував чоловік( у нього якраз суха шкіра), йому ефект крему сподобався, адже швидко зволожив шкіру обличчя. Проте, запах крему йому був зарізким.

Зразу скажу - цей продукт точно став моїм фаворитом🥰

Читала, що багато хто скаржиться на запах, але мій вистовок через роки використання шампунів не з масс-маркету - чим приємніше пахне - тим гірше якість шампуню😅 Мені запах сподобався, хоча дійсно розумію, що комусь він може виявитись специфічним.

Тестувала цей шампунь, спеціально, не використовуючи кондиціонери і маски.

Так, як у мене швидко жирніюче волосся, я мию волосся 2 рази, для мене важливо, аби шампунь гарно вимивав, не сушив волосся та був економічним у використанні.

Цей шампунь H.Q.Beauty доволі густий і гарно піниться, тому використовувати його треба зовсім трошки - це великий плюс))

Після використання волосся гладеньке та враження, що використано професійний шампунь в салоні ( нагадаю, це навіть без кондиціонеру і маски).

Щодо прямого призначення шампуню - зміцнити та допомогти з проблемою випадіння - поки ще рано говорити. Але ця проблема в мене також є, тому покладаю надії.

В цілому, дуже якісний продукт, на рівень вище конкурентів у цьому ціновому сегменті. Точно замовлю собі ще такий.

О боже, цей аромат😍

Я зовсім не люблю гелі для душу з ароматами тропічних фруктів, тому що ці аромати мені завжди занадто хімікатизовані. Але тут знов моє серденько розтануло та знайшло місце в себе для цього гелю для душу😍

Мені аромат нагадав дитинство - запах якоїсь жувальної цукерки (так і не згадала назву, але якщо ваше дитинство з 90х-початку 2000х , ви понюхаєте та зрозумієте про що я говорю))

Гель доволі густий - а це завжди плюс) буде економно використовуватись.

Піниться доволі активно та гарно очищує шкіру.

Ну а на тілі ще довго залишається той приємний аромат родом з дитинства. Лайк однозначно!!!

Про аромат я не буду знову говорити, бо то той самий аромат гуави від Tink) моя нова любов💕

Бомбочка велика за розміром, тому бульбашками та ароматом, який насичує все навкруги , можна насолоджуватись довго.

І дійсно, після прийому ванни з цією бомбочкою можна не мастити тіло кремами або лосьйонами - шкіра дуже ніжна та зволожена. Давно такого не відчувала від бомбочок. Якось вже звикла, що ці продукти дарують атмосферу і нічого більше. Але ця бомбочка змінила мої враження🤗Тепер хочу спробувати інші запахи від бренду Tink)

Цей продукт точно розрахований для створення новорічного настрою🎄

Адже запахи імбіру та кориці, які заповнюють кімнату - викликають бажання дивитись романтичні новорічні комедії) Не думала я , що буде в мене саме така реакція на бальзам для ніг😅

Окрім аромату - мені сподобався заявлений зігрівальний ефект. Ніжки починає потрошки поколювати та розігрівати. При тому, якщо ноги дуже змерзли, намастивши бальзам зразу йде відчуття тепла, але коли торкаєшся ніг - вони все ще холодні)) поки не зрозуміла, як це працює, але цікаво)

Декілька днів мажу перед сном і задоволена тим, як працює цей бальзамчик🤗

Набір складається з трьох дуже корисних продуктів - скраб, маска та бальзам для губ. Дуже класний комплексний підхід для догляду за губами.

Скраб - добре справляється зі своє задачею. Зменшується кількість сухих частинок на губах, а також скраб є гарною підготовкою до нанесення відновлюючої маски. Одне - хлотілось би трохи менших за розміром часточок у скрабі, бо не зовсім зручно масажувати.

Маска - дуже гарно зволожує та відновлює природний стан губ. Дійсно дієвий експрес догляд, який допомагає в зимовий період, коли ми всі страждаємо на негативний вплив морозів та холодних вітрів. Після нанесення вже й не хочеться наносити бальзам, бо продукт доволі самодостатній та дає все, чого потребують губи)

Бальзам - для мене він виявився трошки сухуватим. Хотілось би більше маслянистої текстури. Але зі своєю задачею справляється гарно - зволожує та гарно живить .

Окремо хотілось би відмітити приємний аромат та ненав'язливий солодкуватий смак.

Це однозначно може стати приємним подарунком для близької людини🎁

Загалом, хотіла сказати велике дякую MAKEUP за можливість протестувати такі гарні продукти, тим паче, що серед них я знайшла явних фаворитів, якими буду користуватись у подальшому.🥰

Білоус Тетяна
3
Підписники
0