Солодкий бальзамчик від Mermade 👄✨🍭
Мій досвід використання+фото на губах+розбір складу 👇
Привіт 🙋♀️
Стільки читала позитивних відгуків про цей український бренд, але все ніяк не могла познайомитись з ним. І ось це нарешті сталось. 🥳
Купувала бальзам я в мережі магазинів А.. за дуже приємною ціною приблизно ~50 грн 🙀 Це звісно не може не радувати.😸
В першу чергу притягнув мою увагу своїм ну дуже милим дизайном в рожевих тонах та зручним пакуванням(а саме маленьким) для мене це + тому що, ношу маленькі сумочки і не люблю туди класти якісь великі косметичні засоби. Цей же ідеально вписався🥰 Він був ще у мімімішній коробочці 📦яка ідентична самій тубі, але я її одразу викинула, бо зайшла цілеспрямовано за бальзамом для губ який потрібен був тут і зараз.😄
Про аромат:
Як же солодко та приємно він пахне солодощами😻 я впевнена що я не помилилась з ароматом, бо це потрапляння у саме серденько. 💘 А саме нагадує аромат який стоїть біля Рошену зазвичай 😄Такий цукрово-цукерковий 🍬😄 не знаю як ще пояснити😺Одним словом для любителів солодкого кайф.😻
Враження від користування:
В мене часто суховаті губи які потребують зволоження, особливо в зимовий період. Зазвичай я користувалась все життя гігієнічкою він Nivea, але так як вони не пішли з ринку рф, їх продукти більше я не купуватиму.❌
Цей бальзам як мені здалося трішки візуально робить ефект збільшених губ 😻що мені дуже сподобалось!
Має яскравий блиск ✨ та добре зволожує. Тримається на губах з найнасиченішим початковим ефектом якщо нічого не їсти/пити десь годину. Зволоження зберігається і після того як бальзамчик висохне, але не дуже сильне. Тож потрібно повторно наносити. Фото👆
Про склад:
Petrolatum, Mineral Oil,Shea (Butyrospermum parkii) Butter, Peach Kernel (Persica vulgaris) oil, Flavor, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Colorant, Glitter.
Petrolatum 🟩 - також відомий як вазелін
Mineral Oil 🟨 - ОЛІЯ МІНЕРАЛЬНА - побічний продукт нафтопереробки. У косметиці його використовують для зволоження. Після нанесення на шкіру, мінеральне масло утворює жирну плівку, закупорюючи пори та перешкоджаючи диханню шкіри. Може стати причиною серйозних шкірних запалень, алергічних реакцій, висипів. Містить у високих концентраціях канцерогени - речовини, що спричиняють онкозахворювань.
Shea (Butyrospermum parkii) Butter 🟩 - Олія Ши висока концентрація вітамінів і жирних кислот, в поєднанні з легко розповсюдженою консистенцією, роблять її відмінним продуктом для розгладження, заспокоєння і кондиціонування вашої шкіри.
Peach Kernel (Persica vulgaris) oil 🟩 - Персикова 🍑олія це легка олія, яка швидко вбирається шкірою і робить її шовковистою. Поліпшує барʼєрні функції шкіри і призначена для догляду за вимогливою, сухою шкірою.
Flavor (Aroma)🟨 - Парфумування. Важливо пам’ятати про те, до якого аромату піддаються ваші губи (або шкіра) і чи створює цей вплив ризик чутливості. Нарешті, майте на увазі, що продукти для губ із сильним ароматом можуть сприяти облизуванню губ — зрештою, такі продукти, як правило, мають приємний смак, але їх не слід їсти, а занадто часте облизування губ може спричинити або погіршити сухість губ.
Tocopheryl Acetate 🟩- Синтетичний Вітамін Е. Проникаючи в шкіру, він перетворюється на вільний токоферол і приймається за руйнування вільних радикалів — агресивних молекул, які утворюються в процесі окиснення й ушкоджують клітини шкіри, прискорюючи процес старіння.
Retinyl Palmitate 🟩- це форма вітаміну A. Належить до групи Retinol Esters (ефіри ретинолу), які вважаються менш ефективними, ніж решта видів у «ланцюжку».
Colorant - барвник.
Glitter - блискітки.
Висновок:
Звісно це не 100% натуральний бальзам, але таким його виробник і не заявляв. Доволі таки непоганий склад користуватись можна. Дуже хочу спробувати ще якісь інші аромати та обовʼязково повторю його, бо мені ну прямо подобається який вигляд він має на губах та зручний обʼєм🥰.
Але думаю що на постійній основі я б обрала щось інше.
Дуже дякую тим, хто дочитав.🫶
Буду вдячна за реакції в виді ❤️ та коментарів. ☺️
Коментарі (0)