Mermade

Зимовий догляд❄️

Зимовий догляд❄️

Вже підкрався морозець… коли вранці біжиш на роботу, відчуваєш пощипування на щічках, носик червоніє, а з рота пар. Звісно ж утеплиться можна - шапка, рукавички, гарненький пуховичок та теплий шарф. Але ж як подбати про таку ніжну та зараз дуже вразливу шкіру обличчя. Команда Mermade підготувала для вас кілька порад по догляду взимку.

Найголовніше, що потрібно знати про очищення шкіри в холодну пору року, те що вона зараз більш вразлива, тому потрібно підбирати максимально делікатні засоби. А ми про це вже потурбувалися і випустили пінку для вмивання на основі мʼяких ПАР натурального походження та екстракту ромашки, що допоможе заспокоїти шкіру та залишити її зволоженою, навіть після очищення.

Щоб процес очищення був приємним та лагідним запам’ятайте кілька правил:

  1. вода має бути кімнатної температури, ледь тепла;
  2. після вмивання обличчя не треба терти, а краще промокнути м’яким рушником;
  3. на вулицю після вмивання не потрібно бігти одразу, зачекайте, як мінімум хвилин 20.

І тут ми спрацювали на випередження та випустили сезонний легкий ультразволожуючий крем-флюїд. Він допомагає відновлювати природний гідробаланс шкіри, знімає подразнення та заспокоює. А ще сприяє запуску процесів відновлення колагену та попереджає перші прояви втрати пружності.

Використовувати крем необхідно двічі на день з додаванням сироватки в ваш щоденний ритуал. Вранці, за 30 хвилин до виходу на вулицю, головне, щоб він повністю увібрався у шкіру. Ввечері, після зняття макіяжу та очищення шкіри.

Для делікатного пілінгу без травмування шкіри, спробуйте ензимну маску-пілінг від Mermade. Вона делікатно видалить відмерлі клітини шкіри та допоможе запустити процес її регенерації, очистить та звузить пори, а ще допоможе покращити пружність, еластичність і тон шкіри. Головне, що після використання маски, ви не відчуєте стягнутості та сухості шкіри, навпаки вона буде приємна на дотик, та в міру зволожена.

Звісно кожній дівчині хочеться бути королевою щодня: трошки тону, природний рум’янець, стрілки, виразні вії. Але ж як змити макіяж делікатно та ефективно?!

Тут ми вже звернулися за порадами до експертів і знайшли чудовий варіант - тонік. До речі в нашому асортименті нещодавно з’явився тонік-міст, до складу якого входять сік алое, екстракти ромашки та ісландського моху. На ватний диск пшикніть кілька разів тоніком, щоб його зволожити, та лагідно протріть ділянки шкіри які потрібно очистити.

❗️ Не можна інтенсивно терти одне й теж місце, це може викликати подразнення, краще завершити процедуру видалення косметики вмиванням пінкою. Водостійкий макіяж краще змивати спеціалізованими засобами.

Ніжна шкіра наших губ найбільш схильна до пересихання та розтріскування. Взимку заведіть звичку носити в сумочці зволожуючий бальзам, до складу якого входять масло ши, вітаміни А та Е. Його потрібно регулярно оновлювати, щоб запобігати обвітрюванню губ, і в жодному разі не облизуйте губи та не наносьте бальзам на вулиці🙂

  1. У приміщенні використовуйте зволожувач повітря, бо обігрівачі, кондиціонери та батареї сильно пересушують шкіру.
  2. Сироватки, тоніки та креми з вітаміном С допоможуть зберегти шкіру взимку. Вітамін С сприяє виробленню колагену, зміцнює судини, освітлює та захищає шкіру від агресивних факторів навколишнього середовища.
  3. Уникайте наявності парафінів, вазеліну та мінеральних олій в складі засобів для догляду. Під час роботи опалювальних приладів ці речовини замість того, щоб накопичувати, навпаки будуть витягувати вологу з шкіри.

Доглядати за шкірою взимку зовсім не складно, однак дуже важливо. Літній та зимовий догляд можуть відрізнятися. Якщо дотримуватися простих порад, шкіра радуватиме вас своїм природним, доглянутим виглядом впродовж всього року.