Стійкі, шлейфові та дуже смачні парфуми, без яких не обходиться моя зима...
Versace Crystal Noir
Привіт, красуні!
Пам'ятаєте був челендж, де треба було описати улюблені аромати? Так от саме у цьому конкурсі я не приймала участь, бо мені дуже важко описувати відчуття від парфумів. Я можу сказати тільки подобається мені запах чи ні, стійкий/не стійкий.
Я трохи байдуже відношусь до парфумерії, але є в мене один аромат, який я вважаю особливим, який мене зачаровує, і я який я впізнаю на будь-якій людині.
Це Versace Crystal Noir.
Піраміда аромату:
- Імбир, Кардамон, Перець;
- Гарденія, Квітка апельсину, Кокос;
- Амбра, Мускус, Сандалове дерево.
Випускається в форматі туалетної та парфумованої води. В мене парфумована вода об'ємом 50 мл.
Флакон виглядає, як на мене досить дивно, через свою здоровезну кришку, але це, напевно, єдиний мінус.
Чула думку , що комусь ці парфуми пахнуть соленими огірками (принаймні так сказала моя напарниця). Я думаю, що це через стартові ноти - перець та кардамон.
Але запах швидко розкривається, і я відчуваю, як солодко виступає кокос. Боже, як же він фантастично звучить для мене!
Він такий фантастичний, вечірній, і, не побоюсь цього слова, сексуальний.
З Versace Crystal Noir, хочеться натягнути чорну вечірню сукню, нафарбувати губи червоною помадою, і кайфувати від самої себе.
Нажаль, мені немає куди одягати вечірній наряд, тому я наношу його на своє зимове пальто, щоб запах зігрівав в холодну пору року.
Versace Crystal Noir стійкий і шлейфовий. Мене завжди питають, що так класно пахне. На волоссі він тримається два дні, на одязі - до прання.
Це ті парфуми, від яких неможливо відмовитися. Вони якісь фантастичні.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)