Ta_nyaaaaaaa

Найсмачніший букет квітів, що опинився поруч із фруктовою корзиною 💐🍍🍑

Найсмачніший букет квітів, що опинився поруч із фруктовою корзиною 💐🍍🍑
Найсмачніший букет квітів, що опинився поруч із фруктовою корзиною 💐🍍🍑
Найсмачніший букет квітів, що опинився поруч із фруктовою корзиною 💐🍍🍑

Вітаю 🌸

Цей допис буде про аромат P.S. від українського бренду нішевої парфумерії Buiblioteque de Parfum.

Дві попередні частини тестування сету можна знайти за посиланнями:

1. Достойний аналог Killian GGGB - https://club.makeup.com.ua/post/23107/

2. Аромат, у якого піраміда складається з 3 нот - https://club.makeup.com.ua/post/23206/

Також я відкрита до ваших пропозицій щодо наступного аромату, який протестую. Перелік парфумів у сеті мені дісталися 👉🏻 https://club.makeup.com.ua/looks/22987/

Найсмачніший букет квітів, що опинився поруч із фруктовою корзиною 💐🍍🍑
Найсмачніший букет квітів, що опинився поруч із фруктовою корзиною 💐🍍🍑

З першим вдихом я відчула знайомий аромат.

Декілька місяців тому я тестувала парфуми у Є від Fabien Marche. Серед них - Fleur Bouquet 01, який являється аналогом відомого Fleur Narcotique Ex Nihilo.

Аромат P.S. від Buiblioteque de Parfum має ідентичну піраміду з Fleur Narcotique Ex Nihilo. Однак другий парфум в оригіналі я не тестувала, тому не можу сказати про схожість. Можу з впевненістю заявити, що P.S. від Buiblioteque звучить дуууже схоже до Fleur Bouquet 01 від Fabien Marchе.

Єдина відмінність, як на мене, так це те, що P.S. цікавіше розкривається і є більш стійким та шлейфовим, порівняно з Fleur Bouquet 01.

Особисто для мене у цьому ароматі домінують фруктові нові і зовсім трішки квітів) Він не приторний, а свіжий, в міру солодкий і соковитий. Відчувається так, ніби ти робиш "кусь" мега-соковитих персика та лічі, а цей сік бризгає у різнобіч.

Смачно, соковито і квітково 🤤

Відкривається цей аромат соковитими фруктами: передусім бергамотом та лічі з додаванням скибок стиглого персика. Бергамот дає кислинку та свіжість у звучанні. Крім того, мені здається, поєднання саме цих фруктів додає табачності та легкої димності аромату ВІДРАЗУ з першого пшику. Відчувається як невелиииичка доля фруктового кальяну 💨

Вважаю, що цей аромат відкривається бурхливо та яскраво. Справжній всплеск фруктової вечірки, басейн із соковитих фруктів 🍑🍋💦

До фруктової корзини стиглих, смачнющих фруктів долучається симфонія букету квітів 💐, серед яких найбільш гучнішою виступає півонія та жасмин. Інші квіти для мене розпізнати складно.

Завдяки моху, деревинним нотам та мускусу аромат набуває чималої стійкості та оригінальності у звучанні. Загалом я дуже люблю парфуми з деревинними нотами, тому і цей мені до душі. Мускус також мені подобається. У цьому парфумі його концентрація доволі комфортна для носки. Бо не знаю як для кого, а для мене існує та сама "червона лінія" у насиченості мускусу у парфумерії, від якої я уже зеленію🤢

Стійкість цих парфумів, порівняно з двома попередніми мені здалася дещо менш тривалою. Однак на тілі тримається 8 год впевнено, на одязі трішки більше доби.

Також мені здалося, що на тілі аромат стихає доволі активно, уже через 6 год він дуже м'який, тихий, але... не зникає шлейф, хоча б зовсім легкий, але він присутній. Про нього далі.

Шлейфовість. Це перший парфум з добірки, від якого я відчуваю (та інші з оточення) шлейфовість. Він приємно тягнеться на невеличку відстань. Однозначно за це ставлю плюсик. Дуже подобається такий легкий, ненав'язливий, смачний і зовсім не задушливий шлейф 😋

Аромат P.S. викликав у мене асоціації з весняним садом, де легкий вітерець несе аромати свіжих соковитих фруктів та чарівних квітів. Верхні ноти бергамоту, лічі і персика створюють чуттєвий та енергійний старт, який переходить у серце квіткового букету. Базові ноти деревини, моху та мускусу надають аромату глибину і стійкість 🥰

Цей парфум залишив однозначно позитивні враження 🔥❤️

За 3 дні він не наскучив, не змінив думки та подарував гарний настрій. Найкраще цей аромат підійде для весни-літа, але і зараз у холодну пору я носила його із задоволенням.

Тому за моїми підсумками P.S. наразі лідирує серед усіх протестованих ароматів Bibliotheque de Parfum. Але.. ще ж не вечір!) Бо це лише золота середина - третій аромат із шести. Так, шостий я отримала у подарунок до сету.

❤️ приємний, свіжо-солодкий, фруктово-квітковий аромат;

❤️ гарна стійкість. Парфум, як і попередні, не "злітає" зі шкіри, а поступово стає тихішим та м'якшим;

❤️ перший серед добірки ШЛЕЙФОВИЙ аромат.

А ви тестували оригінальний парфум Fleur Narcotique Ex Nihilo чи аналог Fleur Bouquet Fabien Marche? Якщо так, то які ваші враження?

Дякую, що були зі мною 🙃💗