Легендарний олівець для губ GlamBee у 110 відтінку 🤎
Який я так і не знайшла, але це зробила для мене Оксана К. ❤️🔥
Привіт, дівчат!) 🥰
Не можу не поділитися враженнями про свого нового улюбленця - олівця для губ у дереві від GlamBee у відтінку № 110. Той самий коричневий, який я шукала!)
Так, після мого допису, де я не змогла знайти 110й у дереві і взяла 206 гелевий (щоб просто не вийти з магазину з пустими руками 🤣), мені написала сонечко Оксана з радісною новиною, що знайшла їх у себе в місті. Знайшовся і для мене 🥰
Але крім того у посилочці було багато цікавого, за що ще раз висловлюю вдячність Оксанці ☺❤️
Отож цей олівець я протестувала ще вчора, але було уже темно, а я хотіла зробити фото при різному освітленні (природнє, штучне) та відтворити різні комбо.
Спочатку трішки про сам олівець ✏️
Насправді тут нічого незвичного, але не можу пройти повз, бо люблю створювати детальні дописи про продукти 🙈
Дизайн олівця стандартний у стилі бренду: на дерев’яному олівці напис бренду, назви олівця, а на кінчику зображений відтінок та його номер. У мене - 110 🤎
Ковпачок олівця у дереві відрізняється від ковпачка гелевого олівця. Як на мене, він набагато зручніший та навіть корисний, оскільки представлений у форматі точилки, у той час, як у гелевого звичайний пластиковий ковпачок 🙃
До функціоналу точилки, між іншим, жодних нарікань. Працює гарно, точить якісно. А ще це дуже зручно, бо перед використанням не треба шукати точилки, вона завжди під рукою тепер, так як виступає ковпачком для самого олівця 👍🏻
Зовні олівець був покритий прозорою слюдою, що дає гарантію не використання олівця ніким іншим перед вами 😄
Відтінок 🤎 Який олівець у використанні?
Я могла б відповісти коротко - холодний коричневий. Але мені здається не все так просто 😅
При штучному освітленні олівець виглядає більш нейтральним коричневим, навіть може здатися, що присутній теплий відтінок. Усе це буде гарно помітно на фото.
При денному природньому освітленні олівець має чітко виражений холодний підтон, я б навіть сказала сірий відтінок. Особливо помітно це стає на фото із заповненими губками олівцем у соло 👄
Відмічу, що відтінок мені подобається при будь-якому освітленні.
Так само мені подобається нанесений олівець повністю на губи, так і створений лише контур.
Вважаю, що наносити такий олівець можно по різному: як самостійно, так і з іншими продуктами, бо усе гарно поєднується. Враховувати слід загальний образ та настрій 🔥
Наноситься олівець приємно. Незважаючи на текстуру, він не царапає губки, але може трохи їх сушити. Тому перед нанесенням я гарно зволожую губки. Також люблю додавати щось зволожуюче зверху)
По комфорту це напевно один із найкращих олівців у дереві, які у мене взагалі були. На губах я його не відчуваю, на відміну від усіх гелевих, що мені дуже подобається ☺️
Так, супер-стійкості від цього олівця очікувати не варто, але це не проблема поновити його 😉
Вчора та сьогодні контур тримався на губах 6+ год. Як на мене, чудовий результат!) Тим паче цей олівець я планую використовувати передусім для оформлення контуру 👄
Нижче хочу поділитися створеними комбо із цим олівцем. Також у мене з’явилося найулюбленіше поєднання за всі часи🥰
Комбо № 1 - найулюбленіше відкриття ☺️🔥
Насправді все просто: повністю заповнюю губи олівцем, найбільше уваги приділяючи контуру, а середину заповнюю не дуже щільно, трішки розтушовуючи.
Поверх цього додаю улюблений блиск для губ Maybelline Lifter Gloss у відтінку 03 Moon. Це нюдовий напівпрозорий відтінок з дрібненькими делікатними блискітками.
Нова любоу. Обожнюю 💕
Комбо № 2 🍓
Для нього я наводжу контур олівцем, трішки затемняючи кутики губ, розтушовую до центру. На центр губ наношу бальзам-тінт від GlamBee 🍓❤️
Усе це також тушую у єдину картину ☺️
Комбо № 3 💄 + фото як вписались губки у повноцінний повсякденний макіяж 🫦
Виконую всі ті самі маніпуляції, що і в другому комбо, але на центр губ додаю помаду з шимером Patricia Ledo у відтінку 07 💄❤️
Також до цього комбо подобається додавати той же блиск Мейбелін, тому можна вважати, що поєднань чотири ☺️ І звісно ж, це ще далееееко не повний список можливих комбінацій…
На фото з повноцінним макіяжем якраз таки крайній із описаних комбо ☺️
Висновки 🫦
Зовсім неочікувано для себе я віднайшла нового улюбленця для губ, а точніше отримала його у подаруночок 🎁
Однозначно, візьму ще декілька прозапас при нагоді. Так сильно любила лише олівець від Ламель у дереві, відтінок 401. Досі маю декілька і один запакований. Усі ще за попередньою формулами
Олівець GlamBee у 110 відтінку:
🤎 ідеальний коричневий відтінок, який грає зі мною при різному освітленні;
🤎 приємно наноситься;
🤎 має ковпачок у формі точилки;
🤎 легко комбінувати з іншими продуктами та створювати нові, цікаві образи.
Отож спробувавши його я зрозуміла, чому він так усім подобається 😉 Ви побачите його у моїх мейках не одноразово!)
А ви уже вступили у секту «Глембі 110» чи тільки плануєте? 🤣
P.S. Не знала, що для нього навіть окремий тег створений))))))
Коментарі (0)