ДАРÍЯ КÓВАЧ

Dariia’s wishlist💫

Dariia’s wishlist💫

Бажання у нас у всіх одне. Але себе гарних теж хочеться побалувати. Я довго розмірковувала,що саме мені потрібно і що я б хотіла.

Тому буду коротко описувати

(Мій улюблений Makeup, пропустіть фото, бо у мене ще нема цих засобів😭)

Я люблю рожевість на нігтиках,а також не роблю покриття,у мене досі не відновились нігті і ростуть трохи хвилястими на великих пальцях. Цей засіб я побачила у @Iryna Koval

І додала собі у wishlist🥰

Я знайшла його на всім відомій відео платформі і він мене зацікавив. У мене ніколи не було тонального у вигляді великого консилеру, всі тільки витискались з тюбику)

А також окрім візуальної закоханості в цей засіб,я помітила тільки хороші відгуки.

А з тональними я завжди шукаю щось нове,тому хочу спробувати.

Мені завжди хотілось додати в свою рутину вітамін С, у мене вже було знайомство завдяки клубу з цілою серією. Але шкіра була пересушена,та я наполеглива тож за відгуками мене зацікавив цей крем.

Я дуже люблю плампери не тільки за їх поколювання на губах,але і за гарний обʼєм,який вони забезпечують.

Інколи мені хочеться трохи збільшити губи,задля якогось образу. За відгуками ця сироватка має зробити гарні,збільшені губи

А про візуал я взагалі мовчу..цей дозатор,ох

Я люблю своє волосся люблю купувати йому гарні засоби) Інколи ці засоби йому не подобаються. Але ця серія без силіконів і з натуральним комплексом амінокислот LPP,які мають живити волосся, надавати блиск, гладкість, насичувати, робити гарним-гарним. Серія без силіконів.

А ці красиві пляшечки😍

Мені подобається техніка Babyliss, тож я мрію про товсту плойку для гарних локонів. Такою мене завжди крутили стилісти на зйомках,але я мала лиш щипці. Тож вона просто необхідна мені,бо я люблю локони на собі)

Не все є в наявності, але точно є в бажаннях

Можливо ви щось маєте,чимось користувались?

Що у вас в wishlist-і?💫

P.S. Мені дуже подобається оновлений візуал MakeupClub. Він вже не знаю скільки раз змінювався, але зараз мені подобається😍А вам?

Дякую, що були зі мною 🫶🏼