Філер для швидкого відновлення структури пошкодженого волосся 💇♀️
Як діє на пористе кучеряве волосся? Чи варто очікувати чудес? 🤔
Про що ви думаєте у першу чергу, коли чуєте "філер"? Я думала, що це буде рідина, схожа на водичку, яка при контакті з водою буде створювати емульсію чи таку консистенцію, яка буде схожою на маску для волосся.
Раніше я тестувала філери подібного формату і від ефекту усіх була приємно вражена.
Проте описаний формат не зовсім про філер для волосся Scalp Professional Treatment Hair Fill Up. Нещодавно я отримала такий філер у подарунок. Про нього сьогодні і поговоримо 😏 Знаю як багато дівчаток чекали на нього відгук)
Упакування та дизайн - звичний і властивий бренду Scalp. Філер знаходиться у м'якій пластиковій тубі білого кольору. На самій тубі прикріплена наклейка, на лицевій частині якої вказана інформація про сам продукт: його назва, об'єм; на зворотній - інформація про склад філеру, умови зберігання, строк придатності і т.д.
Звісно, з усього цього найбільше нас цікавить склад 😉
Дозатор представлений у формі тонкого "носика", що дуже зручно для використання.
Об'єм філера становить 30 мл, а його повна вартість становить 119 грн (зараз на знижках 77 грн 🔥), що вважається доволі бюджетно.
Аромат у філера просто неймовірний. Якщо ви пам'ятаєте, як я хвалила запах шампуню Scalp, то тепер я заявляю, що філер пахне набагаааато краще. Це дуже смачний солодкувато-косметичний аромат. Чимось нагадує свіжоспечений ароматний пляцок (пиріг) 🥧
Консистенція доволі цікава. Схоже на легку напівпрозору емульсію, середньої густоти гель. Абсолютно не жирний, а навіть трішки водянистий. Приємний на дотик та у нанесенні.
Спосіб використання не співпав з моїми уявленнями про філер 😅
Цей продукт слід нанести на кінчики чистого вологого волосся, перед тим гарно розтерти у долонях. На відміну від філерів, які я використовувала раніше, цей не потребує змивання. Тобто такий собі лів-ін
Враження від використання. Як виглядало волосся, чи є ефект❓