Ta_nyaaaaaaa

Філер для швидкого відновлення структури пошкодженого волосся 💇‍♀️

Про що ви думаєте у першу чергу, коли чуєте "філер"? Я думала, що це буде рідина, схожа на водичку, яка при контакті з водою буде створювати емульсію чи таку консистенцію, яка буде схожою на маску для волосся.

Раніше я тестувала філери подібного формату і від ефекту усіх була приємно вражена.

Проте описаний формат не зовсім про філер для волосся Scalp Professional Treatment Hair Fill Up. Нещодавно я отримала такий філер у подарунок. Про нього сьогодні і поговоримо 😏 Знаю як багато дівчаток чекали на нього відгук)

Упакування та дизайн - звичний і властивий бренду Scalp. Філер знаходиться у м'якій пластиковій тубі білого кольору. На самій тубі прикріплена наклейка, на лицевій частині якої вказана інформація про сам продукт: його назва, об'єм; на зворотній - інформація про склад філеру, умови зберігання, строк придатності і т.д.

Звісно, з усього цього найбільше нас цікавить склад 😉

Дозатор представлений у формі тонкого "носика", що дуже зручно для використання.

Об'єм філера становить 30 мл, а його повна вартість становить 119 грн (зараз на знижках 77 грн 🔥), що вважається доволі бюджетно.

Аромат у філера просто неймовірний. Якщо ви пам'ятаєте, як я хвалила запах шампуню Scalp, то тепер я заявляю, що філер пахне набагаааато краще. Це дуже смачний солодкувато-косметичний аромат. Чимось нагадує свіжоспечений ароматний пляцок (пиріг) 🥧

Консистенція доволі цікава. Схоже на легку напівпрозору емульсію, середньої густоти гель. Абсолютно не жирний, а навіть трішки водянистий. Приємний на дотик та у нанесенні.

Спосіб використання не співпав з моїми уявленнями про філер 😅

Цей продукт слід нанести на кінчики чистого вологого волосся, перед тим гарно розтерти у долонях. На відміну від філерів, які я використовувала раніше, цей не потребує змивання. Тобто такий собі лів-ін

Від природи у мене пористе та кучеряве волосся. Якщо перед висушуванням феном не нанести жодного розгладжуючого засобу, я буду справжнім одуваном 🌚

Буду лаконічною: філер мені сподобався. Він гарно пом'якшив, розглядив волосся, але сверх-дива не сотворив.

Після використання моє волосся було надзвичайно м'яким на дотик, непогано розгладженим (звісно, не таким як від олійок із силіконами, які трішки обтяжують та живлять) та блискучим. Усе це гарно помітно на відео, які я прикріпляю.

Чого мені ще хотілося б побачити після застосування?

Напевно більшої гладкості. Можливо для цього потрібно більше обважити і наповнити волосся зсередини 🥰

Мені здається, що для такого цінового сегменту продукт достойний. Особливо сподобається дівчаткам з уже рівним від природи волосся, філер його додатково розгладить та надасть блиску. Для дівчаток з дуже пористим, кучерявим волоссям розгладження може трішки не вистачати. Але це і не стоїть пунктиком серед призначення філера.

Згідно з інформацією від виробника, філер для швидкого відновлення структури пошкодженого волосся, з гіалуроновою кислотою Scalp призначений для:

🌸 відновлення,

🌸 для блиску,

🌸 зволоження.

Не можу сказати щось про відновлення, для цього треба використовувати продукт більш тривалий час, але з двома наступними пунктиками філер Scalp справляється на ура 🤗

Пройдусь конкретно по корисних компонентах:

1. Вологозберігаючі компоненти гіалуронової кислоти: Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Sodium Hyaluronate, Sodium Acetylated Hyaluronate, Hydrolyzed Hyaluronic Acid. Ці інгредієнти допомагають забезпечити інтенсивне зволоження волосся, покращуючи їхню структуру та еластичність.

2. Екстракт рослин (конкретно гамамелісу): Hamamelis Virginiana Leaf Extract. Наявність цього компоненту у складі мені не зовсім зрозумілий, бо стосовно нього я знайшла інформацію про корисні властивості для шкіри. Цей філер не треба наносити на шкіру голови..можливо він гарно впливає і на структуру волосся.

3. Ліпіди та компоненти для відновлення бар'єру: Ceramide III, Glyceryl Linoleate, Glyceryl Linolenate. Ці інгредієнти сприяють відновленню ліпідного бар'єру волосся, поліпшуючи їхню структуру та вигляд.

4. Фіксуючі та згладжуючі агенти такі як: Behentrimonium Chloride, Polyquaternium-68, Hydroxypropyl Guar, Phenyl Trimethicone. Вони полегшують розчісування волосся, зменшують пошкодження та забезпечують гладкість.

Щодо явно шкідливих компонентів, то їх просто немає. Однак, деякі люди можуть бути чутливі до конкретних інгредієнтів, наприклад, ароматизатору у складі.

Про інші складові:

Вода (Aqua) - основна складова продукту, вода, використовується як розчинник та основний компонент для створення текстури.

Акриловий полімер (Sodium Acrylates Copolymer) використовується для стабілізації та утримання консистенції продукту.

Лецитин (Lecithin) володіє зволожувальними властивостями та покращує структуру волосся.

Бентримоній хлорид (Behentrimonium Chloride) - засіб для зменшення статичної електрики та полегшення розчісування волосся.

Полімери та регулятори консистенції (PPG-15 Stearyl Ether, Polyquaternium-68, Hydroxypropyl Guar) використовуються для поліпшення текстури та згладження волосся.

Силікон (Phenyl Trimethicone) забезпечує гладкість та блиск волосся.

Вітамін Е (Tocopherol): Антиоксидант, який може захищати волосся від впливу вільних радикалів.

Сподіваюся огляд був корисним для вас 🥰

Дякую за увагу 💕