danabeauty

Неоднозначний продукт з яким кохання так і не склалося..

Неоднозначний продукт з яким кохання так і не склалося..

Привіт, красуні!❤️
Довго шукала для себе новий продукт для брів, бо як помітила, останні років 10 користуюсь одним і тим самим продуктом 🫣
Мода на темні графічні брови вже відійшла, а отже потрібно шукати новий, зручний формат.

З олівцями для брів я не товаришую. Пробувала багато різних та ніколи не виходило гарно промалювати форму щоб виглядало більш-менш натурально і не було видно "штучних" штрихів.
Вже як 10 років використовую тільки помадку для брів від MARK (Avon), останній баночці вже років 2-3 і ніяк її не закінчу🙈 Наносила завжди скошеною кісточкою та легенько розтушовувала.

Та нещодавно на очі мені потрапив новий для мене формат продукту для брів - пудра-крем від іспанського бренду Parisa

Пудра-крем має вигляд конусного флакона, виготовленого з пластику. Вага продукту - 1 грам.
На лицевій стороні назва бренду, номер відтінку. Бренд іспанський, виготовлено в Німеччині. Є наліпка з детальною інформацією про продукт на українській мові.
Усередині ручки флакона є кулька (до речі, хто знає, для чого вона? 🤔)

У складі містяться пігменти, слюда, силікони, каолін, карнаубський віск, гліцерин, вітамін Е

Відкручуємо ручку і бачимо м'який аплікатор для нанесення продукту, такий собі довгий спонжик. Характерного запаху продукт не має.

Відтінок моєї пудри-крему 03 Chocolate. От справжнісінький шоколад, не сильно темний та не має рижого відтінку,як це буває у багатьох шоколадних продуктах.
Досить пігментований, для більш м'якого кольору та не щільного покриття я струшую аплікатор об баночку.
Пудра трішки осипається, але не критично якщо легенько здмухнути, чи струсити перед нанесенням.
1 - звичайна щільність продукту, 2 - трішки струсила продукту.

На шкіру пудра-крем наноситься легко, немає грудочок, не полосить. На шкірі створюється ефект легкої та рівномірної "димки", ідеально якщо потрібно трішки підкреслити форму та задати тону.
Щодо стійкості - тут вона середня.
1 фото - потерла декілька раз рукою, 2 фото - тримала під гарячою водою декілька секунд, 3 фото - потерла рукою після води.
Гадаю до кінця витримає без проблем.

На свої бровах я очікувала саме той ефект "димки". Мені не потрібна була чітка форма чи сильна насиченість, лиш підкреслити форму, димкою заповнити пустоти. Але..
Почала я наносити продукт на брови, і зрозуміла, що лягає він ЗОВСІМ НЕ ТАК, як на руці. Взагалі неможливо отримати рівномірне легке покриття через те, що волоски моїх брів досить жорсткі та стирчать у різні сторони 🥹
Де щільність волосків менша - там видно коричневу пляму, де щільність волосків більша - продукт не лягає гарно на шкіру. Звісно, можна приловчитись тушувати окремою кісточкою пудру-крем, щоб покриття було рівномірне, але це займе більше часу та результат не буде такий, який очікувався.

Можливо тим, у кого світлі, тонкі та слухняні волоски цей продукт більше підійде. Його можна буде рівномірно нанести та не потрібно буде тушувати.
Я все ж таки маю намір подружитися з цією крем-пудрою, можливо потрібна інша техніка нанесення, чи корекція густоти брів і тоді все вийде.
Дякую, що дочитали🥰 усіх обіймаю ❤️🥰