🧚♀️Chanel Gardenia порівнюють з сеансом психотерапії, а що ж насправді...
Chanel Les Exclusifs de Chanel Gardenia
💎Стосовно модних напрямків, моєю фавориткою завжди була "шанелівська" класика, а от з парфумованими композиціями цього бренду в мене дружба не складалась...
👒Починала я своє знайомство з Chanel Coco Mademoiselle, піраміда була приємна, тому я чекала, що ми подружимось, але щось в ньому скоріше викликало повагу, але зовсім не захоплювало. Я так хотіла почути якусь строгу ніжність, але то була не вона і "не моя".
👠Далі я знайомилась з Chanel N5, але скоріше як з легендою, а не своїм майбутнім парфумом, справді гарний, але просто не мій.
Потім були Chanel Chance Eau Tendre та Chanel Chance Eau Fraiche, як на мене, досить сучасна версія, знову ж таки класна, але це було не те, чого я чекала.
🌸І тут мене зацікавила тендітна Chanel Gardenia...
🛍Зовнішній вигляд:
Маленький не тільки флакончик з парфумованою водою, а й сама коробочка (виконана повністю з картону).
🌿Заявлені ноти:
Початкова нота: Гарденія, Жасмин, Квіти апельсина, Тубероза
Нота серця: Конюшина, Полин
Кінцева нота: Ветівер, Мускус, Пачулі, Сандал
☁️Це не просто букет білих квітів, це хмара з білих квітів у яку ти провалюєшся з головою. Це феєрверк квіткових ароматів, шалено красивий, шалено привабливий.
🌬Спочатку аромат на мені й на блоттері розкривається найніжнішими квітами, які наче наркотик захоплюють свідомість, звучать цілісно: гарденія, жасмин, квіти апельсина, тубероза. Ну а далі на моїй шкірі взагалі починається просто магія, в гру вступає терпка і трохи колюча зелень, яка віртуозно відтіняє квіти, роблячи аромат більш глибоким і таємничим. На блоттері аромат більш м'який і холодний.
🎁Аромат не типовий, але в загальному сенсі привабливий, хто шукає терпку квіткову композицію, варто спробувати, можливо закохаєтеся як і я.
🧘♀️До речі шукаючи свою Chanel наткнулась на відгук про Chanel Gardenia в якому було сказано, що цей аромат зцілює наче сеанс психотерапії, тільки платиш не психотерапевту, а Chanel. І що я можу сказати про це як психолог?
Цей аромат дійсно дарує якийсь внутрішній спокій, та закутує вуаллю якоїсь внутрішньої сили й звучить як: "Ти все зможеш, не переживай".
Коментарі (0)