Blondie_rs

Thank You Farmer Rice Pure Cream in Ampoule

Thank You Farmer Rice Pure Cream in Ampoule

Привіт! Сьогодні нарешті можу поділитись враженнями про дуже привабливий продукт, а ще й цікавенький по своїй формулі. Справа в тому, що деколи виробники хочуть поєднати непоєднуване, щоб здивувати споживачів. Цього разу, бренд Thank You Farmer (Корея, звичайно ж) вирішив здивувати нас кремом-сироваткою. І це в прямому сенсі слова. Даний засіб є двофазним кремом, який складається із ампульної сироватки для сяйва шкіри, та зволожуючого крему-молочка - для заспокоєння та зволоження шкіри, вирівнення тону. Якщо залишити баночку в стані спокою протягом 10 годин - вміст починає розділятись на дві фази. Це не двофазна змивка, яка практично до 25 хв вже повертає свій попередній вигляд. Тут текстури дещо в'язкіші та важче роз'єднуються. На фото нижче можете власне побачити, як виглядають два шари цього чудо-засобу 🙂

Thank You Farmer Rice Pure Cream in Ampoule

Продовжуючи оповідь про текстуру, хочу одразу сказати, що з сироваткою вони явно перестарались. Справа в тому, що вона має доволі жирненьку формулу, а співвідношення до крему десь 2 до 1. На фото видно 1 до 1, проте я залишила банку нерухомою десь на тиждень і крему стало ще менше, а сироватка по рівню піднялась вище малюнку рисового колоска. Перед використанням слід добре збовтати, щоб текстури змішались.

Ампульний крем, як я вже згадала вище, має трішки жирнувату текстуру через великий вміст сироватки. Коли змішати обидва шари, утворюється ніжна молочна текстура, яка розтікається у всі боки. Тому краще піпеткою одразу наносити безпосередньо на обличчя. Впитується не одразу, і може залишати трішки масний фініш. Появились опасіння, що власне вона спровокувала дрібну висипку на підборідді та лобі, оскільки залишала ось цей жирноватий шар (і раптом, забивала пори...). Проте, ця теорія поки не доведена, зараз не хочу на роздратованому підборідді експериментувати. Можливо, почекає до весни або літа (не можу категоризувати цей продукт поки, для якої пори краще).

По складу можна відзначити екстракт рису, що допомагає пом'якшити шкіру; також декілька екстрактів листочків, квітів та ламінарії, а також мій улюблений ніацинамід. Загалом сироватка призначена для чутливої, зневодненої шкіри з нерівним тоном, щоб надати їй пом'якшення та здорового сяйва.

Повний склад: WATER, METHYL GLUCETH-20, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, ORYZA SATIVA (RICE) EXTRACT, HYDROGENATED POLY(C6-14 OLEFIN), GLYCERIN, 1,2-HEXANEDIOL, NIACINAMIDE, LAMINARIA JAPONICA EXTRACT, ECLIPTA PROSTRATA LEAF EXTRACT, OPUNTIA FICUS-INDICA STEM EXTRACT, PYRUS MALUS (APPLE) FLOWER EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, HYDROGENATED LECITHIN, TRILAURETH-4 PHOSPHATE, PHYTOSQUALANE, ADENOSINE, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, BETA-GLUCAN, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, LACTOBACILLUS FERMENT, SUCROSE, SACCHAROMYCES FERMENT, ETHYLHEXYLGLYCERIN

Ось це я розумію - застосування! Обличчя після крему-сироватки справді дуже сяюче. В такому випадку можна зекономити на купівлі хайлайтеру, тому що він просто тут безсильний 😅😂 Тональний гарно лягає, не скочується та сяє протягом дня. Хто любить такий суперсяючий фініш - вже знаєте провірену базу (і сироватку, і крем, все в одному!). З цим кремом-сироваткою жоден тональний не зможе вас сушити.

Естетика пакування просто неймовірна: 50мл баночка, виготовлена із якісної товстої пластмаси, напівматовий корпус, оздоблений золотими напиленнями. Зручна піпетка, добре набирає вміст. Але, для себе мінусів я знайшла тут поки більше, чим плюсів.

По-перше: не дивлячись на мою відверту любов до рису, ця банка мене не влаштовує своїм перебільшеним вмістом підсвічуючої, сяючої сироватки. Важко назвати це зволожуючим кремом, коли твоє обличчя просто сяє, наче ти вже півроку сидиш на ретинолі та мастиш обличчя салом 🥹 Я люблю сяючий фініш, але не на стільки!

По-друге: жирнуватий блиск, що дратує. Коли я доторкаюсь руками до обличчя, мені стає неприємно. Наніч я хочу комфорт, та щоб до обличчя не прилипало все, що тільки можна.

По-третє: боязнь забитих пор. У мене зараз подразнена шкіра на підборідді, і я дуже й дуже боюсь зараз давати щось масляне, жирне, все те, що може заблокувати пори та рознести бактерії по обличчю.

Що ж, серед переваг можу зазначити зволоження та можливість заміни різних сяючих баз на цей крем-сироватку. Хайлайтер вам більше не знадобиться 😉 Моя думка може змінитись (надіюсь) після другого "заходу" користування продуктом, але поки маєм те, що маєм. Обов'язково поділюсь в іншому дописі результат свого другого "дихання", якщо воно буде ближчим часом. З цієї серії у мене є ще гель-крем, тонер та пінка-маска. Тому, десь до слова й можу згадати, чи даний продукт покращив наші з ним відносини, чи таки - ні.

Бажаю вам гарної неділі та теплої оселі! До зустрічі в нових дописах?