Ta_nyaaaaaaa

«Цукрова ягідка», яка зробить з губ справжні соковиті черешеньки 🫦🍒

«Цукрова ягідка», яка зробить з губ справжні соковиті черешеньки 🫦🍒
«Цукрова ягідка», яка зробить з губ справжні соковиті черешеньки 🫦🍒

Усім привіт 😉

Хочу поділитисч враженнями про скраб для губ від нашого українського бренду Tsukerka 🍬 із смачною назвою "Цукрова ягода" 😋 Назва "Цукрова ягода" не просто назва, а обіцянка сладенької турботи про ваші губи.

Зізнаюся, що зі скрабами для губ познайомилася зовсім недавно 🤓 Моїм першим був від LCF (2в1). І тут зовсім неочікувано у мене з'явився ще один скраб. Уже зовсім інший за всіма характеристиками: від дизайну й текстури до складу.

Поїхали 😉

Ще раніше в оглядах на скраби для тіла (у мене вони були у різних форматах) я відмічала лаконічність дизайну продукції Цукерки.

Цей скраб для губ не виключення.

Баночка має мінімалістичний, приємний для ока дизайн. Вона виконана із товстого напівматового скла, і являється доволі тяжкою. На баночці прикріплена наліпка з назвою бренду, засобу, його призначенням, складом та способом використання - усе стандартно. Кришечка звичайна пластикова чорного кольору.

Відкорковуючи чорну кришечку, я натрапилася на ще одну захисну плоску пластикову деталь білого кольору із зручним "піптиком"😁 її зняття.

Маса продукту становить 15 г.

Доволі-доволі простий і лаконічний, містить всього 7 компонентів:

🟩 Цукор гранульований виступає як природний абразив, що допомагає відлущувати омертвілі клітини та поліпшує текстуру шкіри губ. Безпечний, але важливо враховувати, що гранули мають бути відповідного розміру, особливо для сухої чутливої шкіри. Для такоі краще обирати скраби із дрібними абразивними частинками.

🟩 Олія ши відома своїми зволожуючими та живильними властивостями. Містить вітаміни та жирні кислоти, які сприяють збереженню вологості та відновленню шкірного бар'єру.

🟩 Оливкова олія додає зволожуючий ефект та багата антиоксидантами. Вона також сприяє зменшенню втрати вологи та відновленню еластичності

⬜️ Полісорбат 80 є емульгатором, який допомагає розчинити та вивести забруднення. Зазвичай безпечний для використання у косметичних продуктах

🟩 Токоферол (вітамін Е) є потужним антиоксидантом, який допомагає захищати шкіру від вільних радикалів та покращує її стан.

🟧 Барвник і запашник (ароматизатор) - Обидва можуть містити різні хімічні речовини. Важливо враховувати особисту чутливість до ароматів та барвників, а також перевіряти, чи вони безпечні для використання на шкірі.

Незважаючи на присутність барвника і запашника у складі, їх концентрація є безпечною, так як вони займають дві останні позиції складу.

Отож, як на мене, склад скрабу "Цукрова ягода" містить безпечні та ефективні інгредієнти для догляду за губами. Олія ши та оливкова олія забезпечують зволоження та живлення, а цукор як абразив допомагає відлущувати омертвілі клітини. Токоферол та антиоксиданти сприяють загальному здоров'ю шкіри. Обережно слід ставитися лише до ароматів та барвників, враховувати особисту чутливість і при потребі обирати продукти без них.

З першого погляду на скраб мене вразила велика кількість крупних кольорових, дуже яскравих цукрових гранул, що виступають в якості абразиву. Незважаючи на те, що когось можуть відлякувати такі доволі крупні та жорсткі скрабуючі частинки, однак мені здається, що така текстура слугує важливим аспектом для ефективного відлущування омертвілих клітин шкіри губ. Однак, варто відзначити, що цей скраб також містить олію ши та оливкову олію, що робить його не тільки ефективним, але і дуже живильним для губ.

Загалом консистенція у скрабу дещо суха. У ньому немає великої кількості олій, які б скріплювати кристали цукру і єдину суміш. Через це засіб може здатися крихким, але я знайшла способи його використання, які для мене більш комфортні. Про це трохи нижче.

Аромат "Цукрової ягоди" є чудовою комбінацією кислинки та легкої солодкавості ягід, що робить використання приємним. Такий запах не здався мені ні на секунду хімозним. Він максимально наближений до запаху ягід у реальному житті з незначними нотами олій, найбільш виразною по аромату - олія ши.

Смак у скрабу солоденький, також не хімозний. Звичайно, їсти ж його не потрібно 😁, але як не крути засоби для губ потрапляють до рота, хоча б якась його доля

Насправді мене не дуже засмутила крихка та груба текстура скрабу, так як зазвичай використовую його у ванні під час проведення усіх процедур або над рукомийником під час ранкової/вечірньої рутини 😌

🙌🏻 Хоча крупні абразиви можуть викликати деякі незручності, особливо якщо шкіра губ дуже суха, вони ефективно видаляють омертвілі клітини та забезпечують губам неймовірну гладкість після використання.

Для того, щоб здійснювати скрабування губ не лише у ванній кімнаті, де я можу не боятися, що забрудниться усе навколо, я додаю у скраб АБО/АБО/АБО:

* декілька крапель сироватки;

* невелику кількість бальзаму для губ;

* невелику кількість маски для губ(

* зовсім трішки кокосової олії.

Усі ці три засоби об'єднують компоненти "Цукрової ягоди" та роблять її використання більш зручним.

Для тих, кому це може здатися трошки грубим, додавання краплі сироватки, бальзаму чи маски для губ допоможе зробити процедуру більш комфортною.

Наношу скраб на сухі губи, масую їх 1-3 хв. Залишки прибираю ватним диском, делікатно протираючи губи - у випадку, якщо хочу зберегти рожевий, соковитий колір губ, який залишається після скрабування завдяки барвнику у складі.

Якщо ж відтінок для мене не важливий, то змиваю залишки скрабу водою.

Скраб використовую доволі часто протягом 11 днів, тому можу чітко визначити результати його використання.

1️⃣ Відлущування та видалення омертвілих клітин. Скраб містить крупні абразивні частинки, такі як цукор, які допомагають відлущувати омертвілі клітини шкіри. Це поліпшує текстуру шкіри моїх губ та сприяє її рівномірному тону.

2️⃣ Зволоження та живлення. Багаті олії, такі як олія ши та оливкова олія допомагають утримувати вологу та підтримують пружність шкіри губ.

3️⃣ Загоєння та відновлення. Скраб "Цукрова ягода" містить інгредієнти, такі як токоферол (вітамін Е), він сприяє загоєнню мікротріщин чи подразнень.

4️⃣ Покращення кольору та тону губ. Регулярне використання скрабу допомогло покращити колір та тон шкіри моїх, робить їх більш яскравими та соковитими.

Із загальною метою скрабу - поліпшення стану шкіри, забезпечення її здоров'я та надання приємної гладкості та м'якості "Цукрова ягода" справляється на всі 100, незважаючи на не зовсім зручне використання часом.

❗️Цукерка, зверніть увагу на консистенцію скрабу і зауваження від клієнтів. Невдоволення бачу у відгуках на сайті з 2021 року, і, як розумію, ніяких мір не прийнято 😩

Тим не менш, я тішуся, що до цієї баночки я уже приловчилася і так полюбила її 💕 Мій перший скраб справляється із значною сухістю та омертвілою шкірою на моїх губах набагато краще, ніж скраб ЛСФ. Цьому прибрати трішки барвника зі складу і додати більше масел - буде ідеал для ДУЖЕ сухих губ 👄

Яким є ваше ставлення до скрабів для губ? Чи маєте улюбленця? ☺️