Аромадифузор MOHEDA Nordic woods або нордичний ліс
Перша думка про назву: Ліс? Ну запах хвої та сосни, що тут цікавого?
Така була в мене думка, поки я не понюхала тестер
Давно заглядаючи на різні аромадифузори і на мейкапі і в інших магазинах, та саме цей став першим аромадифузором для моєї оселі
Придбала в магазині скандинавських товарів для дому та затишку, я не змогла пройти повз полички із стильними упаковачками
Дизайн
Крафтова коробочка із скляною пляшечкою всередині та ротанговими паличками
Темно-сірозелене скло неймовірно гармонує із деревом, справжні кольори лісу🌲
Запах
Відчувши аромат тестеру, я здивувалась, бо очікувала класичний запах лісу, а насправді це ніжний, свіжо-солодкий аромат із віддаленими нотками деревини
Дуже приємний
Я перенюхала всі тестери що там були і можу сказати, що Nordic woods це шось середнє між солодкуватою Vanilla bean та свіжим та чистим Clean cotton (також сподобався, я б взяла його наступним)
Океан і лаванда різкуваті для мене і примітивні 🤷🏻♀️
Стійкість
За три дні користування вже можу зробити висновки
Кількість рідини в пляшці 120 мл. - випаровується повільно, за цей час не зменшилась і залишилась такою ж
Я вирішила поставити лише 2 палички, бо боялась що запах буде сильно відчуватися, і це було правильно з мого боку
Двох паличок з головою вистачає, щоб аромат розповсюдився в кожен куточок кімнати, 3 і більше було б занадто
Ще я довго не могла вирішити де розташувати аромадифузор і бігала з ним, переставляючи, по всій хаті😅 Відчувався він всюди з однаковою інтенсивністю
Якщо ви чутливі до запахів, то раджу розпочати з одної палички, аби було ненав'язливо ❣️
Коментарі (0)