danabeauty

Bourjois 42 GRIS TECKTONIK

Bourjois 42 GRIS TECKTONIK

Чорна п'ятниця - час шалених знижок та покупок😍
Я вже розповідала про водостійкий олівчик Bourjois у коричневому відтінку 57 UP AND BROWN (глянути можна тут: https://club.makeup.com.ua/post/23093/ ), та показувала свою розтушовану стрілочку з ним. Цього разу я придбала новий відтінок - 42 GRIS TECKTONIK, сріблястий, металічний з блискітками

Bourjois 42 GRIS TECKTONIK

Корпус олівчика пластмасовий, легко точиться. Дизайни у них схожі, хіба що відмінність у кольорі самого олівця та номері відтінку.
Додаткова інформація про олівчик - на наліпці.

Склад тут знову радує: олія жожоба, вітамін Е - зволожуючі компоненти, схвалені офтальмологами. Що цікаво, у складі є навіть діоксид титану - фізичний (мінеральний) УФ-фільтр.

Відтінок 42, сірий тектонічний, це нейтральний сірий. Блискітки надають кольору яскравого металічного відтінку, іноді здається ніби з синюватим переливом. Колір менш пігментований, ніж 57 коричневий

По відчуттям олівчик такий же ж м'який та легкий у використанні. Не царапає повіку, легко наноситься та тушується. Гарно переливається на повіці, з одного боку ніби повсякденний сірий, а з іншого - святковий металік.
Що мені в ньому подобається - можна використовувати як для стрілочки, так і як тіні, просто гарно розтушовувати

Однозначно ці олівчики мої фаворити❤️‍🔥Як для базового, так і для святкового макіяжу.

А ще, у MAKEUP зараз на них дууже крутезні знижки🫣😍

Дякую, за увагу ❤️ обіймаю🥰