Ксенія 💫

Відновлюючий крем для шкіри навколо очей.

Відновлюючий крем для шкіри навколо очей.

Вітаю красуні 🌸!

Сьогодні розповім про крем для зони навколо очей, бо як я бачу для багатьох, і я в тому числі,його пошуки це завжди квест. А тим паче, чи сповна виправдана досить висока ціна зазвичай.

Я весь час, коли вперше почула про бред Christina, вважала, що це бюджетна лінійка ізраільського виробництва (порівняно в іншими), але як виявилося ціна на крем під очі від них не така вже і низька. І я вирішила спробувати та перевірити що до чого.

Отже, до уваги Muse Restoring Eye Cream.

Призначення: живлення, зволоження.

Результат: підвищення пружності, насиченість.

Вік: 18+

Тип застосування: денний та нічний.

В мене пробнички, об'єм кожного по 3 мл. Одного пробника вистачило мені на тиждень використання зранку та ввечері.

В повній же версії об'єм складає аж 30 мл, коли зазвичай стандартно іде по 15.

По текстурі крем середньої густоти, не легкий, але ніжний та приємний. По відтінку - ледь-ледь рожевого кольору.

Відносно того, що ж спрямоване на омолодження та що входить до складу, що формує таку ціну на нього.

В основі розробки крему, що відновлює, лежить використання біо – пептидів у поєднанні з підтягуючими шкіру компонентами (кофеїн, бджолиний віск). Цікаво 🤔, вікова категорія 18+ і вже "щоб ефективно усувати тіні під очима, одночасно висвітлюючи шкіру".

Із цікавого - Пентапептид-34. Я, як самий звичайний користувач, хотіла віднайти інформацію про цю сполуку, але нажаль, нічого не знайшла, лише вілсилку відразу на цей крем під очі, що ця складова є у ньому.

Також багато запитань відносно пакування : я розумію, коли ти платиш майже 3000грн, то напевне не очікуєш отримати засіб просто в пластиковому тюбику, а особливо з ковпачком, що закручується. Ну принаймні хоча б помпа повинна бути.. чи то вже мої забаганки 🙄?

Перейдемо до використання.

Моя шкіра в зоні під очима вікова, маю вже як мімічні, так і сформовані зморшки. Не молода тобто 😁

Повернути все назад, звичайно, не прагну, але підтримувати максимально зволоженою та насичувати цю зону, прагну та стараются.

Виробник заявляє про освітлення зони, то я б не проти такого результату (але головою ж розумію, що не крем тому спасіння 😊).

Наноситься і носиться крем гарно, не скочується та не викликає алергічних реакцій.

Адекватно працює з будь-яким доглядом.

Не лежить плівкою і досить швидко поглинається, тобто відносно комфорту - без проблем зовсім.

Але що я помітила, коли на вулиці було до +10 мені його вистачало, а от вже на холод - ні, треба щось щільніше, хочеться більшого захисту.

Так, я пам'ятаю, що він для 18+ і очікувати в моєму віці та стані шкіри під очима щось більше, ніж зволоження від Muse Restoring Eye Cream, мабудь що не треба. Але за що тоді така ціна?

Отже, мої висновки - базовий звичайний крем під очі. Ось і все. Вікова категорія - молода, дійсно, шкіра без ще явних проблем в цій зоні, яку просто треба підтримувати та доглядати.

Ціна - окреме питання для мене, зовсім не зрозуміле у даному випадку.

Сподіваюсь мій огляд був корисним.

З повагою, Ксенія ✨