#happybirthdaymakeupclub ! День народження улюбленої спільноти ❤️
Привіт! Я ледве встигла збагнути, що ще не вітала мій улюблений клуб з Днем народження! Поспішаю це все виправити ❤️
Для мене Makeup Club - це...
Це великий дружній колектив та затишок. Це місце, де можна цілодобово говорити про баночки, і ніхто не посміє тебе зупинити! 😁 Це спільнота, де тебе вислухають, підтримають, та нададуть допомогу чи дружню пораду, коли тобі потрібно. Це місце, де тебе зрозуміють і ніколи не втомляться від твоїх розповідей про 101 підтон нюдової помади, яку ти так шукала!
Makeup Club - це...
Це місце, де ти можеш бути собою. Можеш проявляти себе та не триматись обмежуючих рамок... Тут не захейтять за креативний макіяж, нігті без манікюру чи смішну міміку 🤗
Makeup Club - це
Це спільнота, завдяки якій я познайомилась з багатьма цікавими людьми та підтримую зв'язки! Отримую багато корисної інформації, розширюю свої знання та збільшую свій список покупок 🙌🏻
Це місце, де ти ростеш, прокачуєш свої навики по фотографії та тестуванні продуктів, щоб кожного разу подавати більш якісні огляди. А в нагороду за свої старання можеш отримати ще й приємні призи 🥰 Я ще досі в захваті від квітневого боксу із Garnier Vitamin C. Такі приємні враження закарбовуються на все життя.
Тож... Я хочу привітати потужну, шалено креативну та прекрасну спільноту із першою річницею! Нехай щодня до нас долучається все більше яскравих особистостей та примножують затишок клубу! Дякую команді Makeup за ваші ідеї, старання та за все-все, що ви робите. Бо ви - неймовірні. Вітаю ❤️❤️❤️
Коментарі (0)