Alina Addams 💃🏻

Порівнюю шампуні L'Oreal Paris ⚖

Порівнюю шампуні L'Oreal Paris ⚖

Як би не намагалася перейти виключно на натуральний догляд, все ж маю варіанти, щоб швидко "втихомирити" своє волосся. Проаналізувавши свій догляд за волоссям дійшла висновку, що найбільше мені створює дискомфорт саме "неслухняність" мого волосся. Це зовсім не про кучері, не про в'юнке й не про хвилясте волосся. Це конкретно коли ти маєш волосся, яке живе своїм життям, стирчить у різні сторони має ненависний мені об'єм і без догляду схоже на зачіску "Медузи Горгони" і це при тому, що я так люблю шовковисте гладке волосяне полотно.

Як не дивно, крізь круговерть різноманітних засобів, у тому числі й професійних, все ж моя любовна-любов L'Oreal Paris ❤
Коли треба швидко й гарно, то використовую саме їх. Це звичайно індивідуально, але саме догляд за волоссям від L'Oreal Paris для мене процедура швидкої краси для мого від природи неслухняного волосся.

Хотіла поділитися враженням, про чотирьох представників, але змушена скоротити список до трьох, через те що один не встигла протестувати. Але про трьох представників цієї марки із задоволенням розкажу.

Третє місце 🥉

Шампунь для пофарбованого або мелірованого волосся з екстрактом півонії і UV-фільтром

Кремова текстура, приємний аромат і червона пляшечка (люблю червоний). Але цей шампунь мені сподобався найменше. Найперше на що звернула увагу, після нього як і після решти змивається колір волосся (цікаво було спробувати, бо моя без аміачна фарба частково вимивається), тобто з цією функцією він не зовсім справляється. Друге, це те, що волосся жорстке навіть після кондиціонерів та масок, тобто ідеальним гладким та блискучим не стає.
Тому для мене це найменш привабливий представник L'Oreal Paris, бо мої потреби не задовольняє.

Шампунь "Аргінін+Амінексил" для ослабленого волосся, схильного до випадіння
Кремова текстура, приємний аромат і бордова пляшечка.
Тут вже відразу протилежний результат волосся м'яке та  блискуче. Щодо кольору, то вимивається так само як і попереднім шампунем, але, як на мене, це не проблема, а норма для моєї без аміачної фарби. Волосся після цього шампуню легко розчісується та гарно вкладається. Стосовно випадіння складно сказати, бо до цього питання має бути комплексний підхід, але мої потреби цей шампунь задовольняє.

Легкий живильний шампунь для нормального волосся, що потребує живлення "Розкіш Кокосової Олії"
Саме він для мене є синонімом шампуню для швидкої краси волосся. Волосся неймовірно м'яке та гладке й просто виблискує красою. Має найприємніший з усіх трьох аромат, але це вже суто моя думка, бо люблю запах кокосу в доглядових засобах. Текстура прозорого гелю, що гарно піниться. До речі очікувала від нього меншого, а він дуже приємно здивував.