Винник Катерина

Останнє замовлення листопада)

Останнє замовлення листопада)

Незаплановане замовлення, зумовлене заблокованим кордоном. бо засоби гігієни , здебільшого, йдуть звідти, тому вирішила , що не треба чекати доки проблеми із постачанням стануть критичними, а поки є - треба брати. От і взяла.

Замовила своє улюблене Abellie з медом та лемонграсом, а також нове від Apeiron.

Обрала "для регенерації шкіри", тому що взимку руки потребують більше догляду. Хоча це мило і для обличчя, але я не пробувала ще вммватись брусковим)

Тауож це Мило цікаве тим, що схоже на крафтове. Можливо, його виробництво таке і є. Або технологія виробництва дещо відмінна від звичайного мила.

До мила є вкладиш-проспект з рекламою продукції бренду.

Це вже тре ій лосьон від цієї ТМ. Перший - для тіла (він класний, поживний і вистачає на довго, але пахне милом))) , другий - лосьон для рук (смачний-пресмачний на запах, на роботу взяла, бо там мило дуже сушать шкіру), цей - характеристики першого, але пахне манго. Не яскраво, свіжо та ненав'язливо. Його взяла замість крему для рук додому.

Після того, як я начиталась, що крем для обличчя можна використовувати як і крем для шкіри навколо очей/повік, вирішила купили мініатюру крему з екстрактом малини і випробувати на шкірі навколо очей. Просто ціна мініатюри набагато менша ціни крему для цієї зони. А як не підійде для очей - буду мазати на все обличчя))

І ви тільки погляньте на цю малюсіньку гарнюню) скляна пляшечка , я тебе вже люблю😅

А вже на перше замовлення грудня я вкинула мініатюру з екстрактом інжира)

Elmex - це постійна зубна паста моіх дітей останні років 6. Міняються лише вікові категорії: спочатку біли дитячі пасти, потім юніори, зараз користуюються юніорами та для дорослих, залежно від наявності та акції😄

Прокладки - я люблю Натуреллу. Це мій фаворит для дня. Для ночі - лібрес з подовженою-поширеною задньою частиною для захисту від протікання. Денні (маленькі) лібрес я не люблю, бо вони як дерев'яні, але для ночі - норм. А у натурелли мені не вистачає довжини-ширини для ночі, хоча за покриттям вони мені більше подобаються. Треба і їм подовжити і поширити задню частину))))

І вологі серветки - для всіх і всього)) шикарні як для ціни 40 грн)))