Ta_nyaaaaaaa

Мандариново-ванільний БУМ 💥 разом з Fantasy Community Perfumes 🍊🤤

Як я уже згадала раніше, з брендом Fantasy Comunity Perfums я знайома не була. Жодного їх аромату не тільки не мала у колекції, але й не куштувала їх будь-де.

Перший аромат я обрала саме Long Island через те, що він має стартувати з мандарину. Напевно уже всі запам’ятали у клубі, що я люблю цитрусові аромати 😂 (спойлер: це не класичні суто цитрусові парфуми). Крім того, мені хотілося трішки втішити себе новим парфумом з цитрусовими нотами після невдалого семплу такого характеру від Bibliotheque de Parfum.

Наступною причиною стало те, що піраміда Long Island складається всього з чотирьох нот. Я з тих людей, хто вважає, що деякі аромати, у яких доволі обмежена кількість нот у піраміді, можуть звучати надзвичайно складно і багатогранно 🥰 Отож цікавість взяла своє і от, у моїх руках Long Island 😋

Fantasy Community Perfumes - це творчий бренд парфумів, що визначається своєріднім підходом до парфумерії. Заснований з метою створення унікальних ароматів, вони створюють поєднання несподіваних складових, щоб створювати ексклюзивні, унікальні композиції. Особливість бренду полягає у його творчому підході до парфумерії, що може привернути увагу тих, хто шукає нестандартні та неповторні аромати.

Переглянувши історію бренду та підхід до створення ароматів я б підсумувала так: для тих, хто цінує творчість та оригінальність у світі парфумерії, Fantasy Community Perfumes стане захоплюючим відкриттям, чимось новим і унікальним 🥰

Дівчатка, признаюся, я не великий фанат і спеціаліст по темі алкогольних напоїв, а тим паче коктейлів, у якому багато складників. Не куштувала і не знаю)))

Однак хто не чув цієї легендарної назви коктейлю Лонг Айленд?) Таких напевно не існує 🙈

Так от, переглянувши піраміду цього аромату, я не могла зрозуміти чому ж така назва. Особисто у мене вона викликає одні асоціації - алкоголь чи його суміш, солодкий коктейль.

Тут такого немає…чи все таки є?) Про це нижче.

За інформацією від виробника, Long Island є схожим за настроєм із відомими:

• Cherie by Miss Dior;

• Crystal Love for Her by Attar Collection.

Із згаданими ароматами я, на жаль, не знайома. Не трапилося ще нагоди скуштувати. Однак можливо це дасть більш чітке розуміння Long Island для тих, хто знайомий зі згаданими ароматами.

*про Crystal Love чула, що нагадує молочний шоколад типу Кіндера, натомість Long Island - це щось зовсім про інше 🙈 Звісно, це моє суб’єктивне сприйняття.

Сподіваюся нікого не дратує, що я так детально розглядаю ці парфуми? 🥹 Адже вони для мене нові, перші від цього бренду, тому хочеться розібрати усе по молекулах і поділитися з вами 💕

Флакон парфумів візуально мені дуже подобається. Він виглядає естетично, стримано і загалом тішить око. На свою вартість виглядають дуууже достойно.

Тара виконана із товстого, важкого і матового скла.

На лицевій частині пляшечки відтиснено наліпку із:

• емблемою та назвою бренду;

• назвою парфумів;

• вказаним об‘ємом.

Зауважую, що нанесений саме якісний відтиск, а не звичайна наклейка. Він не відтирається і навіть не царапається 👍🏻

Ковпачок виготовлений зі звичайного золотистого пластику.

Хочеться відмітити окремо логотип бренду - така собі загадкова фея, що сидить на півмісяці 🧚🏻‍♂️🌙

Щодо об‘ємів, то вони у бренду представлено різні, кожен може обрати зручний для себе:

• у вигляді семплів по 2 мл;

• у деяких ароматів парфум 11 мл;

• тестер 30 мл (без коробки). Але він також йде у фірмовому упакуванні, що виглядає достойно;

• парфум 30 мл.

У мене ж аромат об‘ємом 30 мл 😌

Ціна стартує від 60 грн за пробник, 360 грн за 11 мл, 495 грн за тестер 30 мл та 595 грн за парфум 30 мл.

Про сам аромат і співвідношення ціна/якість пропоную поговорити нижче 😊

Звучання Long Island стартує з яскравого мандарину — свіжо розгортається як прохолодний літній ранок, коли сонце ласкаво пробуджується, висвітлюючи кожну крапельку роси. Соковитість і свіжість мандарину, наче "бризьк", ніби оживають холодною порою на тілі. Це відразу викликає асоціації зі зимовими святами, коли сім'я об'єднується в колі тепла та затишку 💞

Затишна ваніль починає м'яко огортати соковитий мандарин майже з першої секунди після пшику.

Незадовго після старту розкривається на всю силу серце аромату тандем теплої ванілі з соковитою полуницею. Вони, доєднавшись до мандарину, відкриваються як солодкий, густий вогонь печі улюбленої кондитерської. Ваніль, наче десерт, огорнула мене ніжністю і комфортом, тоді як полуниця, настільки яскрава, що нагадує щось середнє між тягучістю і насиченістю ягідного конфітюру та зовсім іншою - ягідною, фруктовою свіжістю.

У сукупності це дає відчуття полуничного десерту, або ж найсмачнішої полуниці з вершками 😋

Крім того, ледь не з початку звучання, а це близько спливу 30 хвилин від нанесення, відчуваю щось схоже на алкогольні нотки🫢, немов аромат коктейлю, який надає аромату глибинності і незабутності.

Зазначу, що ноту алкоголю (щось на кшталт дорогого мандаринового лікеру/віски) вловив лише мій носик з усіх, кому я давала спробувати це чудо парфумерії 👃🏻Підозрюю, що таке може бути через цікаве і незвичне звучання мандарину. Бо він і свіжий, і солодкий, і зоооовсім трішки кисленький.

☺️💭 Тут же і розповім про те, що мені нагадала середина звучання - це спрей Оріфлейм з підліткового періоду з ароматом ванілі і, здається, сандалу. Або ваніль + полуниця. Однак аромат Long Island зовсім віддалено схожий з цими спреями. Він більш складний, цікавий, густий і насичений. До того ж, цитрусові та квіткові ноти значно удосконалюють, ускладнюють ці парфуми, створюючи більш унікальне та стійке звучання.

Через 5-7 годин від нанесення аромату стає ніжно квітковим, наче етюд нот квітів, які прикрашають увесь навколишній простір. Складно назвати, які саме квіти, але у мене викликав асоціації з букетом білих і рожевих весняних, легких, ніжних таких квітів 💐. Та все ж полуниця і мандарин не залишають аромат повністю, вони відгукуються час від часу, немов невловимі ехо найніжніших спогадів. А ваніль і зовсім не покидає аромат до кінця звучання, проте іі акорди уже зовсім тихі. І тепер уже жодного натяку на алкоголь...

❗️свіжість задає ритму лише на початку звучання, згодом вона то зникає (з появою дуууууже солодкої ванілі), то з’являється (разом з квітковими нотами). Таке відчуваю вперше 🤯

Цей аромат є солодким, але не нудотний. А м'який та ніжний. Тим паче час від часу пролітає свіжинка цитрусу - соковитого мандарину. Так, він передусім фруктовий, завдяки яскравому звучанню мандарину та полуниці 🍊🍓 Але ж як їх м'яко огортає солодюща кондитерська ваніль...надаючи аромату пудровості. Мммм, надзвичайно смачно!

Отож про стійкість.

Аромат не полишає моє тіло близько 10 годин. З одягом ситуація цікавіше, бо йшов третій день як я їх відчуваю на одязі 🧣 Тому впевнена, що стійкість до прання.

Не забуду і про шлейф. Бо він тут ооой і присутній 😏 Обережно, бо якщо ви нанесете цей аромат і вийдете за межі дому, то обов’язково отримаєте питання щодо парфумів. Або ж будьте готові до перегукування оточуючих «а хто це наївся солодких ванільних булочок і з‘їв кілограм мандарин?» 😁🍊

Ось таким було моє перше знайомство з Fantasy Community Perfums, і воно виявилося дуже вдалим, чому я безмежно тішуся.

Остаточна думка про Long Island:

❤️‍🔥 нове для мене звучання, не схоже на жодний із парфумів у колекції та тих, що тестувала раніше;

❤️‍🔥 аромат заворожив різнобарвністю та емоційністю;

🍊надзвичайно цікава гра мандарину, який вносить ноту загадковості за рахунок алкогольного акорду. Але це НЕ звичний цитрусовий аромат;

❄️ для мене виявився ароматом настрою. Однозначно не стану використовувати кожного дня, бо для подібного мені троеба настрій. АЛЕ він ідеальний на зиму для створення тієї самої ✨атмосфери✨

💨 стійкість та шлейф на дуже високому рівні;

👀 приємний для очей дизайн флакону. Мені здається, що виглядає дорожче, ніж коштує))

Тепер мені дуууже цікаво познайомитися з іншими ароматами бренду. Цей флакон точно не стоятиме без діла, особливо зараз 😊❄️🍊.

Проте я все ще знаходжусь в пошуках істинно цитрусового аромату, без значної солодкавості. Я уже придивилася до подібних серед хенд-мейд 🤭 Натомість цей аромат - солодкий цитрусово-ванільний БУМ 💥, який має унікальне звучання))