Якою тональною основою я користуюсь? Моя вічна Catrice ✨
Тут буде про мій на данний момент улюблений тональний засіб+фото на шкірі
Привіт! 🫶
Сьогодні хочу розповісти про матуючий тональний засіб німецького бренду 🇩🇪 Catrice в відтінку 010 Light Beige.
В мене не дуже проблемна шкіра, висипань майже немає ну в якщо є, то вони зʼявляються від чогось(невдале харчування), або ж перед кд.
Мені цей тон подобається і підходжу до вибору відповідально, бо користуюсь я тональним ну майже щодня. Я не дуже люблю щільні покриття коли обличчя неначе під «маскою». Цей буде легким.
Що я хочу від тонального?
Та просто щоб він вирівняв тон обличчя в один здоровий(😁) колір та зробив його матовим. Catrice же справляється з поставленою задачею на 💯.
Зовнішній вигляд:
Матовий бутильочок 30 мл з піпеткою. Дизайн дуже схожий на Kiko. Я люблю тональні засоби з піпеткою, бо вважаю що це зручно.Він не сильно рідкий, але і в міру густий. Нижче на фото+відео продемонструю колір та наскільки він розтікається👇
Як наношу:
Наношу тональний я зазвичай злегка змоченим спонжем в мене від Makeup (доречі дуже хороший, кому треба раджу придивитись) і таким чином мої пальчики після нанесення тону залишаються чистими. 🥰
Про склад:
Aqua (Water), Dimethicone, Talc, PEG-10 Dimethicone, Trimethylsiloxysilicate, Polypropyplene, Isododecane, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Nylon-12, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Sodium Chloride, Hydrogen Dimethicone, Glycerin, Magnesium Sulfate, Disteardimonium Hectorite, Methicone, Ethylhexylglycerin, Silica, Aluminium Hydroxide, Propylene Carbonate, Dehydroacetic Acid, Sodium Dehydroacetate, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum (Fragrance), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77492 (Iron Oxides), CI 77499 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)
Як на мене для бюджетного тонального склад дуже непоганий. Тут є два інгредієнти які з середньою ступінью небезпеки це:
🔴Parfum
🔴Talc - Враховуючи жирну текстуру тальку, засобами, що його містять, варто обережно користуватися тим, у кого жирна і комбінована шкіра або проблемна шкіра, схильна до висипань.
Якщо ж у вас нормальна шкіра, то ніякого ризику засоби з тальком для неї не становлять. Такою косметикою можна користуватися без побоювання, що не скасовує потреби у грамотному демакіяжі та очищенні шкіри наприкінці дня.
Фото результату:
Можна помітити як гарно та натурально вирівнявся тон обличчя 😍 Всі почервоніння стали менш помітними, але тим паче ефекту «маски» немає. Шкіра стала матовою та зволоженою на дотик. Момент зволоження доречі мені прям особливо подобається в цьому тоні. Тримається він в мене спокійно весь день 8-10 годин, а може і більше просто мені в цьому немає необхідності. Ніколи не скочується та не «утікає».
Придбала я його ще весною 2022 і з моїм активним користуванням в мене ще залишилось доволі немало продукту 1/4 приблизно. Тож витрата дуже невелика. Висипань після використання помічено не було.
Висновок:
Тож кому треба легкий, бюджетний тон для вирівнювання кольору обличчя можу сміло рекомендувати саме цей.
Дякую тим, хто дочитав до кінця 🫶
Буду вдячна за реакції в вигляді ❤️ та коментарів🤗
Підписуйся щоб не пропустити нові дописи та огляди на продукти ☺️
Коментарі (0)