Alina Addams 💃🏻

👩‍🎓Ще в студентські роки почула цей аромат й він мені здався квінтесенцією безтурботності...

👩‍🎓Ще в студентські роки почула цей аромат й він мені здався квінтесенцією безтурботності...

💐Колись мала Salvatore Ferragamo Incanto Amity їхній аромат мені сподобався, він  такий весняний та натхненний, наче необхідна доза вітамінів після зими.

🥥Але Charms для мене дещо інше, це моє безтурботне студентське літо, коли життя п'янило і парфуми були йому під стать.

🌊Аромат Salvatore Ferragamo Incanto Charms, на перший погляд, може здатися прозаїчним, але це якщо не дати йому шанс розкритися. Насправді він пахне морем та свободою, оптимізмом та жагою до життя.

👩‍🎓Ще в студентські роки почула цей аромат й він мені здався квінтесенцією безтурботності...

Початкова нота: Жимолость, Маракуя
Нота серця: Пелюстки жасмину, Турецька троянда
Кінцева нота: Дерево amyris, Мускус

💃На мені:
Відразу після нанесення розливається по тілу тропічними фруктами, мені важко виділити конкретно маракую, але пахне спокусливо і смачно. Жимолость додає зеленої свіжості, а жасмин характеру, троянда з мускусом створюють якусь загадкову глибину, яка весь час вислизає тримаючи певну інтригу до кінця. Деревини особисто я не чую.

👗На речах і на блоттері:
Аромат розкривається подібним чином, але трохи кисліше, зеленіше, менш солодко. Стійкість на речах весь день, але в мене туалетна вода з датою виготовлення 2013 рік (я тоді ще навчалася в університеті). Я помітила, що Incanto не такі стійкі як хотілося, але ті які вже відстоялися тримаються дуже гарно.

💎В холоді звучать чарівно, створюють літній настрій. Я ними частіше користуюся влітку, але коли хочеться певного настрою то можна будь-коли.
Для теплої пори року я не вимагаю від парфумів надмірної стійкості, тому люблю їх, що тут ще скажеш.

💙Я б їх віднесла до загально приємних ароматів, які більшості людей подобаються. Не зроблять фурор, але й навряд розчарують отруйно-непривабливими нотами.