danabeauty

Легендарний Lifter Gloss ✨

Легендарний Lifter Gloss ✨

Тільки лінивий не писав про них😅 Тому і я вирішила поділитися відгуком про блиск Maybelline Lifter Gloss, у популярному відтінку 008 Stone.
Можливо цей нашумівший блиск вже комусь набрид у стрічці, а можливо комусь мій допис стане у нагоді та підштовхне до нових витрат 😅

Пакування, зовнішній вигляд

Ну, що тут скажеш - шикарно!
Флакон блиску досить масивний, складається з прозорої частини, та кольорового ковпачка.
На ковпачку флакона тисненням виконаний надпис "LIFTER", та на прозорій частині з самим блиском - "GLOSS". Дизайн краще не придумаєш 😍 Взагалі у Maybelline дуже креативні та цікаві дизайни, до прикладу той самий Vinyl Ink Liquid Lipstick.

Пластик, з якого виготовлено флакон, щільний, гарної якості.
Об'єм продукту - 5.4 мл, що досить достойно як для блиску.

На верхній частині кришечки наліпка з номером відтінку.
У мене 008 Stone
До речі, асортимент відтінків у цього блиску - також вражає. Прозорі, з рожевинкою, з рижинкою, нюд, персик, малиновий, червоний, золотий пісок, блиски без блискіток та з блискітками🤩

Аплікатор

До аплікатора тут теж особлива любов.
Великий розмір, скошена подушечка, м'який. Дуже зручно наносити на губи, продукту набирається вдосталь.

Консистенція, запах
Консистенція густа, в'язка. Насиченість цього відтінку досить висока, на губах колір не полосить.
Запах, як і для майже усіх блисків, характерно солодкий. Мені нагадує чи то карамель 🍬, чи то солодкий попкорн 🍿. Єдиний мінус - його постійно хочеться з'їсти, такий він смачний та пахучий.
Пахучий, але не тошнотно солодкий, в міру.

Колір
Ідеальний нюд, немає до чого придертися. Базовий, легкий, підійде усім.
Якщо хочете з більшою розовинкою - 004 Silk (з мерехтінням), якщо хочеться більше персикового, з рижинкою - 007 Amber (без мерехтіння).
Stone - нейтральний нюд.

Що по стійкості?
На жаль, у прекрасної Yana Osyka не склалося позитивне враження від цього блиску саме через відсутність довготривалої стійкості((
Звісно все індивідуально, і на стійкість також може вплинути багато факторів (іноді навіть купуючи один і той самий продукт, просто з різних партій може таке статися).
Моя думка щодо стійкості - тут знову все шикарно 😍
Як для блиску стійкість неймовірна, тримається на губах 3-4 години (не дивлячись на те, що його хочеться з'їсти з першої секунди нанесення).
А стираю та поновлюю я його вже тоді, коли під зубами скреготить пісок, що налип на цей час😅
Всі мої попередні блиски "з'їдалися" за 1-2 години, кудись пливли та скочувалися.
Стосовно липкості - тут вона середня, ну як не як це блиск, а не матова помада. Просто так волосся не липне, хіба що разом з піском коли на вулиці сильний вітрисько))

Мінуси
Про них не хочеться говорити, аби не псувати загальне враження, але треба. Один недолік я все таки знайшла.
Коли флакон ще повний, то продукт трішки затікає під ковпачок.. Не смертельно, нічого навколо не мастить, але неприємно, потрібно час від часу витирати серветками.

Тут по контуру губ олівець Malva natural та блиск Maybelline Lifter Gloss 008 (виглядає ніби рожевим, але то так камера передає при яскравому кімнатному освітленні, на ділі він нейтральний нюдовий)

Тому, красуні, хто ще не визначився - саме час 😁
Цей допис тому знак)) цьомаю-обіймаю усіх💋🤗