Alina Addams 💃🏻

🔥Як пахне "екстраординарність, винятковість, незвичайність"?

🔥Як пахне "екстраординарність, винятковість, незвичайність"?

Для мене Oscar De La Renta був спогадом пов'язаним з серіалом "Секс і місто", бо головна героїня періодично його згадувала. І тут мені захотілося відчути чим же пахне Oscar De La Renta. З жодною з туалетних чи парфумованих вод я раніше не була знайома, тому я прочитала про кожен аромат, перш ніж вибрати цей.

🔥Як пахне "екстраординарність, винятковість, незвичайність"?

🍯Почну з того, що вони не зовсім квіткові, а більш "гурманські" яскраві, теплі, смачні й дуже апетитні. Аромат не зовсім легкий, нехай піраміда не вводить в оману, але по своєму феєєричний.

🖼Флакон і назва це просто витвір мистецтва.
Велика коробка в якій гарно закріплений, цікавої форми флакон з товстого скла, який дійсно асоціюється з певною винятковістю.

🤔Стосовно того як розкривається аромат і чи розкривається взагалі.

Почнемо з інформації, яку надає виробник.
Класифікація: елітна
Тип аромату: квіткові
Початкова нота: Вишневий цвіт, Неролі, Цитрус
Нота серця: Магнолія, Півонія, Троянда
Кінцева нота: Амбра, Ванільна орхідея, Деревинні ноти

🍭Моя шкіра підсолоджує парфуми, а цей вона розкрила за секунду вибухом аромату. Це саме той випадок, коли на речах аромат прекрасніший ніж на шкірі. На моїй шкірі дійсно таке враження, що аромат не розкривається, а звучить все і відразу, причому спіла вишня й вишневий цвіт пахнуть одночасно. На мені пахне нереально солодко.

🧚‍♀️А от на одязі відбувається справжня магія. Тут вже яскраво звучить спочатку вишневий цвіт оточений цитрусовою свіжістю, до них поступово приєднуються півонія та троянда. Магнолії я не чую, може тому, що колись перестаралась з майже моно магнолією і вона врізалась мені в пам'яті, як досить специфічна представниця квітів. Завершує композицію ваніль (саме її я чую) і тепла деревина.

🌸🍃🍒🍊🍋🍰Мені схоже наче це в маленькому містечку десь за кордоном, де перед тобою наче спогад пролітає сад з його вишневим та апельсиновим цвітом, а потім ти наче опиняєшся в тому ж саду, тільки зі спілими вишнями та різними плодами цитрусових дерев. А поряд квіти троянди та півонії ніжно переплітаються з нотками фруктів. І на останок побачення десь в кафе, де додається солодкий десерт, як приємне завершення цієї чудової історії.

Made in USA. Шлейф та стійкість середні, аромат розкішний.

💖Ще одна моя маленька любов.