Ta_nyaaaaaaa

Її люблять або ненавидять: Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick 👄💄

Красунечки, усім привіт 🤗

Сьогодні хочу поділитися враженнями про дуже відомий продукт, який свого часу спричинив «БУМ» у світі декоративної косметики 😱💥

Відгуки на цю помаду ну дууууже неоднозначні, через що я і дала саме таку назву цьому допису.

У моєму арсеналі це всього друга чи третя помада, що взагалі були у мене 😁 Я більше фанатію від олівців для губ, блисків, тінту. Та й губи почала малювати відносно недавно.

Це я до того, що описати детально помаду мені буде складно. Але усі дівчатка, які мене читають, знають, як я відповідально і прискіпливо підходжу до написання кожного огляду))

Отож сьогодні мова йтиметь про стійку рідку помаду для губ Maybelline Vinyl Ink 💄😋

Упакування помади мені дуже подобається. Воно виготовлено з міцного пластику, колір якого наближений до відтінку самої помади.

На флаконі випуклі букви назви серії помади - VINYL та блискучі літери з назвами бренду, помади.

Як на мене, виглядає досить стильно))

Сам флакон стійкий, не перевертається і не котиться, зручно тримати в органайзері.

Зовні упакування захищене наліпкою.

Щодо міцності самого пластику, то усе супер. Моя помада встигла не раз упасти і жодних пошкоджень після цього я не виявила 😎

У флаконі помади вбудований стандартний обмежувач, який гарно дозує помаду. За декілька разів використання жодного разу не стикнулася з проблемою кількості продукту: її не багато і не мало.

Аплікатор трохи приплюснутий, з одного боку присутній вигин, з іншого він плоский. Завдяки такому аплікатору наносити помаду дуже зручно.

Відтінок (15 Peachy): персиково-карамельний.

Залежно від підложки (олівець, тональний), світла, макіяжу обличчя загалом та типу зовнішності він виглядає по різному.

Для мене це приємний персиковий нюд, який має не рожевий, а саме легкий оранжевий підтон. Однозначно теплий відтінок.

*взагалі-то я хотіла мега-популярний 35 відтінок, який є універсальним нюдом. Але його вартість на сайті була майже вдвічі більшою за всі інші відтінки 🥲 Тому я обрала щось інше, але таке ж універсальне

Думаю ні для кого не секрет, що продукти для губ Maybelline славляться приємним ароматом. Vinyl Ink - не виключення.

Такий запах нагадує мені смачні шоколадно-карамельні цукерки і какао з маршмелоу. Солодкий, приємний аромат. Дуже подобається.

Консистенція помади рідка, але жодних проблем із нанесенням не виникає.

❗️Важливо. Перед нанесенням обов’язково струсити флакон із помадою, так як всередині знаходиться металева кулька, яка правильно повинна взбити помаду в однорідну масу і колір.

Не дарма ж цю пораду дає виробник? А то на відео у популярних соц.мережах не раз помічала, як дівчата не трясуть флакон перед нанесенням і потім жаліються на консистенцію, стійкість і покриття загалом.

Дівчатка, цю помаду наносити для мене виявилося великим задоволенням. Вона гарно ковзає по губах, покриваючи їх щільним шаром. Доволі приємна за відчуттями, зовсім трішки липка, але чим більше часу проходить, тим менш липкою вона стає.

Помада НЕ матова, вона сатинова і спочатку може виглядати настільки сяючою майже як блиски Мейбелін, але з часом після нанесення стає МЕНШ блискучою. Так, спочатку помада має гааарний сатиновий фініш. Мені таке дуже подобається. Завдяки цьому вона не пересушує губи, а навіть трохи зволожує.

Протягом усього дня на губах відчувається комфортно.

Так як спочатку я згадувала, що ця помада приблизно третя у моєму арсеналі, то звісно легко зрозуміти, що мене здивувати легко. У Мейбелін Вініл Інк це вийшло 🥰

Помада виглядає на губах вологою, але ЗОВСІМ не відбивається за умови, що вона повністю підсохла. Це стало для мене шоком 🙈

Протягом дня я два рази їла, пила зі склянки та пляшки, але до кінця дня помада досі була у мене на губах.

Вкінці дня я спробувала стирати її вологою серветкою. Вийшло тільки із верхнім шаром, здалося, що відтінок поглинався моїми губами 😅 Уже міцеляркою водою я змила її остаточно. Отож стійкість вражаюча 🔥

Додаю фото нанесеної лише помади, помади + олівця глембі 204, помади + олівця глембі 110.

Vinyl Ink подобається мені як нанесена у соло, так і в комбінації з іншими продуктами.

Перед нанесенням завжди проходжусь по губах спонжиком із залишками тональної основи.

На губах відтінок виглядає дещо світліше, ніж на руці.

Також додаю відео зі свотчем помади на руці, трішки розтушованої і повністю висохлої, щоб ви краще зрозуміли фініш ☺️

Ця помада - моя нова любов на кожен день 🫶🏻

Дівчатка, усім дякую, хто читає 😘

Знаю, що уже більшість з вас тестували ці помади, отож цікаві ваші враження з часом 🤗