Найкраща щітка для во лосся
Tangle teezer original - для мене найкраща щітка для волосся!
Моя перша Tangle teezer у рожево-чорному кольорі прослужила мені багато років і у черговий раз я вирішила взяти у чорному під назвою Panther black.
Спробувавши таку щітку, до інших я більше не торкалась. Навіть коли я йду до перукарні, то завжди її беру з собою, бо інші мені дуже деруть волосся і погано його розчісують.
Спершу треба трохи звикнути до її форми, але це не займає багато часу. Мені дуже зручно нею користуватися, форма ергономічна і як раз гарно вміщується у долоні.
У мене фарбоване тонке волосся. Я завжди його розчісую у вологому стані і Tangle teezer original дуже добре з цим справляється. Вона робить це так так швидко і легко, наче це магія! Щітка дуже бережно розплутує і розчісує волосся, не розтягує його, не видирає і не травмує.
Зубчики не жорсткі, не царапають шкіру голови і не викликають якихось неприємних відчуттів, напроти за їх допомогою ти отримуєш класний массаж голови.
Якість матеріалу дуже висока і я в цьому впевнилась за багато років на першому прикладі. Весь той час я навіть сушила волосся з феном і тільки с плином тривалого часу на щітці з'явилася деформація по центру корпуса, де щітка може відкриватися навпіл, але вона своє сумлінно відслужила, тому в мене немає нарікань.
Я дуже обожнюю Tangle teezer original. Інші пробувати навіть не хочеться. Я і не уявляю як би без неї обходилась, бо вона для мого пошкодженного волосся просто спасіння!
Для тих, хто ще сумнівається - даремно, бо вона чудовий помічник і для мене вже незамінний аксесуар.
Panther black зовсім не викликала нарікань, зроблена якісно і чарівно виконує свою функцію!
Коментарі (0)