𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Порівняння гелевих олівців Lamel 410 і Ln pro 107

Порівняння гелевих олівців Lamel 410 і Ln pro 107
Порівняння гелевих олівців Lamel 410 і Ln pro 107
Порівняння гелевих олівців Lamel 410 і Ln pro 107

Я вже писала про ці гелеві олівчики для губ окремо (Lamel 410 і Lnpro 107), а тепер порівняю їх разом. Відтінки між собою дуже схожі. Якщо вони вас цікавили і ви досі не визначились який саме взяти, то можливо цей допис стане корисним і ви зробите правильний вибір.

Порівняння гелевих олівців Lamel 410 і Ln pro 107

Взагалі, хотілося б відмітити, що вони обидва варті уваги і можна впевнено брати любий, бо якщо вам подобаються подібні відтінки, то з цими двома варіантами не прогадаєш. Між ними є невелика різниця, але обидва вони прекрасні.

Що стосується якості, то вони для мене однакові в цьому плані. Олівці мають ідентичну текстуру, вона дуже приємна, кремова, м'яко і легко наноситься. Одним словом -супер!

Lnpro 107 - гарний коричнево-бежевий відтінок, а Lamel 410 лише трохи світліше і в ньому більше переважає рожевість, але якщо наносити олівець щільно, то він практично однаковий з Ln pro.

Обидва дуже красиві і в залежності від освітлення відтінки можуть виглядати трохи по різному. Вони не рижать.

У мене проблемні губи, схильні до сухості, тому на даний момент наносити олівці на всі губи для мене не комільфо, я надаю перевагу бальзамами і блискам, які зволожують. Але якщо говорити про комфорт, то вони значне приємніше відчуваються в порівнянні зі звичайними.

Ці олівчики наношу в якості контуру і можу зробити легку розиушовку в середину губ. Інколи навіть не бачу суттєвої різниці між ними. Наприклад, якщо Lamel нанести більш щільним шаром, то він виглядає коричневим по контуру.

На фото, де свотчі можна все ж таки побачити відмінності, але якщо наносити їх щільно на всі губи, то вони практично однакові. Спеціально провела експеримент: на одну сторону губ нанесла Lamel, а на іншу Lnpro. Думаю, що ви теж не побачите різниці. Колір олівців злився, як едине ціле.

Але багато ще залежить від освітлення. Там де наносила їх окремо, у Lamel все таки трохи переважає рожевий підтон.

Я чомусь вважала, що Ln pro мені сподобається більше, але ні. Олівці по якості для мене на рівні. Навіть не можу сказати, що із них якийсь краще, обидва гарні. Особливо люблю робити ними контур. У поєднанні з блисками - це дуже ніжне комбо.

Стійкість в обох шикарна, вони добре тримаються, не розмазуються. Після нанесення застигають швидко, не створюють липкості. Міцелярною водою змиваються без проблем, пігмент не в'їдається в шкіру.

Висновки: обидва призвели дуже приємні враження, я задоволена ними і взяла ще по декілька штук про запас. Ln pro, доречі часто відсутній в наявності, але все одно знайти можна.